G12, Gothia 2017 kamp 3 mot Partille
6. januar 2017
G14, Snipp snapp snute så var Gothia eventyret ute (snufs)
7. januar 2017

Dagens siste og tredje kamp mot Braås ble en skikkelig thriller og må ha vært svært underholdene sett fra tribunen. Denne kampen er dommerne også i fokus. Man skal vanligvis ikke klage på dommerne, men i denne kampen må man kunne nevne at noen avgjørelser var litt merkelige.

Første omgang ender 1-2 i favør Braås. Magnus står for ett flott mål, hvor vi spiller oss fint igjennom.

I andre omgang setter Braås inn det første målet, men Linus fikser biffen selv bare minutter etterpå, maken til scoring har undertegnede aldri sett før. Linus vender ryggen til bekken og målet og fyrer av et back hand skudd fra noen meter over midtbanen, det er knallhardt og 30 cm over bakken rett ved bakerste stang. Vill jubel på banen og på tribunen, da får vi jexkjedcsv dommeren om å ikke fritt mål før vi et på egen banehalvdel! Gutta er 11 og 12 år!Bare sekunder etter får vår supre back hand skytter utvisning for hardt spill. Fair enough. I de to minuttene får vi en avventende utvisning, men Braås setter ballen i mål, som opphever den. Da må super back hand skuteren fortsatt sitte på benken. Men det informerte ikke dommerparet noe om, selv om de ble spurt ble det tydeligvis misforstått og feilkommunisert. Vi setter ut fult lag, og får nok en to minutter etter en god stund med spill. Det betyr st vi spiller med kun tre utespillere i to minutter.  Men det gikk veldig fint, ingen mål, grunnet eminent bekkspill av Nicolai, Harald og Aleksander. Det var ikke mange sekundene Braås fikk være nær ballen. Veldig bra gutter, og meget god underholdning! 👍

Vi trekker dessverre nok en gang det korteste strået, men meget bra innsats av alle. Magnus og Adrian får hver sin nettkjenning, også to mål etter bra spill. Vår beste kamp, meget bra med tanke på at Braås tar andreplassen i puljen og at vi har to kamper i beina fra før i dag.

Resultat: 4-5(1-2)(2-3)