23. januar 2017
Stort tap for A-laget mot Slevik, 14-3
28. januar 2017

Kamphendelser referert av Erik Henriksen

En sen fredag ettermiddag/kveld har man kanskje litt mer lyst til å spise taco og  slække i sofaen med en god film eller spelle Fifa… Det valget fikk ikke gutta på G19 fordi seriekampen borte mot Tunet var berammet til fredag kveld. Da var det bare å fyllle bilene og ta en tur til Oslo. Mange fulgte laget også, det sies at ca 60 sarpinger var på plass, og det er jo gøy!

Kampen starter bra, og allerede etter 4 minutter har Sharks hatt flere gode muligheter til å score. Men Tunet er farligere enn oss og kjører et høyt tempo, de setter 1-0 etter 8.30. Vi kommer mer inn i kampen etter målet og klarer å utligne til 1-1 på tiden 16.04. Det er Sander Owren som scorer på et herlig pass fra Mario Berntsen. Like etterpå, på tiden 18.07 tar vi ledelsen gjennom Magnus Jarberg, som får ballen fra Håkon Henriksen. Det står dermed 1-2 etter første periode.

Tunet utøver et visst press i starten av andre periode, det virker som de har bestemt seg for å hå hardt ut det første minuttet. Men i målet vårt  har Christoffer Mellegård Andersen en god dag på jobb og byr på flere praktfulle redninger. Når perioden nærmer seg slutten, på tiden 15.39, får vi 3-1 scoringen vår. Det er den amerikanske landslagsspilleren Patrick Olsen som serverer en lekker scoring, et langskudd rett i krysset!!

Patrick Olsen

Etter 17.44 dømmes det straffe til vertene som Mellers redder, dermed må Håkon sette seg to minutter for slag. Den utvisningen klarer vi å ri av.

Tunet reduserer til 2-3 etter 8.49 i tredje periode, men vi øker like etter ved Sander på pass fra Ivar Holmlund. Da står tiden på 11.32, og når vi øker etter 14.09 ved Mario fra Jørgen Nordahl begynner det å se bra ut for oss. Vi leder nå 2-5 og seieren er innen rekkevidde. Før det hele er over får vi 6-2 ved Sander etter en retur, og Tunet reduserer helt på tampen til 3-6, som blir sluttresultatet.!

Morsomt med seier over Tunet, den andre på fem dager! A-laget slo også Tunet på søndag 🙂

Bra jobb av alle mann! Dette smakte vel nesten bedre enn fredagstaco’n…