J14 kjempet seg til seier i Rommenhallen.

G12 avd. 1, Fredrikstad hvit mot Blåhaiene 05.03.2017
5. mars 2017
Damelaget seiret i toppoppgjøret

Endelig var det klart for ny kamp. I dag var Sveiva motstander og nok en gang var det vår tur til å ta turen innover mot Oslo.

Det var en tent gjeng med jenter som møtte opp i Rommenhallen. De skulle fort erfare at underlaget ville prege litt av kampbildet. Det var utrolig glatt og jentene strevde litt med å få til det gode spillet som de kan.

Sveiva tok ledelsen etter 3.59. Etter dette stengte Caroline buret, og dermed var det opp til de andre jentene og jobbe for å få mål.

Jentene jobbet på og etter 7.27 fikk de hull på byllen og de stod likt igjen. Lagene gikk dermed til pause på stillingen 1-1.

Etter pausen fortsatte jentene å jobbe for å få mål. Sveiva er gode og målvakten deres redder flere skudd. Etter 18.23 får jentene en ny nettkjenning. Resten av perioden forblir målløs og lagene går igjen til pause og denne gang er stillingen 1-2.

Siste periode fortsetter som de to foregående med et spill som bølger frem og tilbake og med muligheter til begge lag. Vi i publikum sitter å venter på en ny blå scoring så vi kan roe nervene noe, og etter 43.15 kan vi igjen juble. Jentene øker da ledelsen til 1-3. Sveiva holder oss på pinebenken de siste minuttene da de jobber for en redusering. Heldigvis klarer jentene å dra seieren i land og jentene reiser hjem med tre nye poeng i sekken.

Vi vender nesen hjemover ved 19.30-tiden og ved Vestby er det tydelig at flere har hatt samme tanke for det er kø på McDonals.😄