J14 avsluttet sesongen 2016-2017 med seier over Sagene.

G19-NM endte med nedtur for Sharks
1. april 2017
Ref Sarpsborg BLÅ – Slevik Res: 7-3
2. april 2017

Den 1. april var det klart for sesongens siste kamp. Sagene var gjester og vi var verter. Jentene har hatt en fin fremgang hele sesongen og det ble en intens og fin kamp med muligheter til begge lag. Både Sagene og Sarpsborg kjempet godt, og da det gjenstod 46 sekunder av første periode fikk jentene våre ballen inn bak Sagene sin målvakt.

Andre periode fortsatte med sjanser begge veier og etter ca. 8 minutter gikk jentene opp i 2-0, men Sagene brukte bare litt over ett minutt før de satt sin første i mål og det var på ny spenning i kampen. Publikum håpet på flere mål  og det skulle vi få. Bare tre minutter senere var det igjen duket for applaus og denne gangen var det vår tur til å juble. Vi gikk opp i 3-1, men det var ikke slutt der. Da det gjenstod ca. 15 sekunder satt jentene på ny ballen i mål og de gikk til pause med 4-1.

Begge lag fortsatte og kjempe i siste periode, men det ble ikke uttelling for noen av lagene og etter sluttsignalet takker dem hverandre for kampen før de slutt takker publikum.

Vi i publikum vil takke spillere og trenere for en flott sesong med mange oppturer, noen nedturer og masse flotte minner.