4. november 2017
G10
G10: Smil, mål og jubelrop
5. november 2017

Vi reiste i dag til Oslo for å møte Bækkelaget. Kampen gikk i Teglverket idrettshall, uvisst hvorfor… men det var vel ikke ledig i Bækkelagshallen da.. Samma det, kampen skulle vinnes!

Vi manglet i dag en del mann på grunn av landslagssamling og sykdom, men dette banet vei for å ta med noen yngre krefter. To debutanter var med i dag, Dennis Larsen (2002) og Jesper Korneliussen (2001) fikk kjenne på det. Begge klarte seg utrolig bra og bidro sterkt til å kapre alle tre poengene.

Jesper Korneliussen og Dennis Larsen debuterte på G19 mot Bækkelaget søndag.

Det ble ingen mål i første periode, men vi hadde bøttevis med sjanser og stort ballinnehav.

I andre periode kommer vi utpå og fortsetter dominansen i banespillet, men det er vanskelig å få målene i dag. Hjemmelaget ligger som «en parkert buss» foran egen kasse og forsvarer seg godt. Mario klarer etter hvert å få hull på byllen og tar oss i føringen med 0-1. Vi fortsetter kjøret og får en 0-3 ledelse før siste periode.

Tredje blir ganske lik, og vi har fortsatt god kontroll. BSK spiller med få folk, knapt to femmere, mens vi har tre rekker med oss. Byttene holdes korte, og med høyt tempo for å slite ut vertskapet. Vi vinner tredje med 1-2 og kampen med 1-5.

Stor innsats av et G19 lag med flere sentrale spillere ute. En ekstra takk til Dennis og Jesper for innsatsen, veldig bra!