12. november 2017

Fredag kveld skulle G19 måle krefter med Sveiva, som alltid har gode lag på ungdomssiden. Alltid gøy å møte dem!

Her kommer noen ord referert til undertegnede, som ikke var tilstede denne gangen, fra Head Coach Ola og dagens assistent Finn Martin.

1 periode:
Rotete, preget av svakt pasningsspill. Dette gav aggressive Sveiva spillere i 2-2-1 formasjon litt for enkle oppgaver med å demme opp for våre oppspill. Sveiva får stigende selvtillit, mens vi jobber med å holde hodene våre fokusert på det vi skal gjøre. Går til pause 1-1

Periode 2:
Forsetter som første. En del sjanser til begge lag, men det er Sveiva som får uttelling, de øser på og går opp til 1-5! Vi får nå PP, først 5-4 og så 5-3, og vi scorer i begge, ett på straffeslag, Jada, vi i er med igjen!! Vi går til pause med 3-5.

3 periode:
Mareritt start! Vi følger ikke med i deres PP og det står 3-6 etter 21 sekunder. Det som nå skjer etter deres mål er sterkt av våre gutter. Vi flytter laget opp i deres sone og tør å følge etter med lagdelene, slik at vi nå får kort vei til deres mål. Etter et enormt press og sjanser så lykkes vi endelig etter 10 min. Mål 4-6.
Sveiva jobber nå hardt i egen sone og kommer på noen kontringer som vi nå har bedre kontroll på. Vi bølger på med sjanser og  ett minutt senere får vi 5-6! Gutta fortsetter å bare «gasse» på i deres sone, og nå sliter Sveiva med å holde oss unna deres keeper – SÅ endelig kommer utlikningen 6-6! Kan vi klare å snu det? Etter hvert kom det fantastiske 7-6 målet og vi hadde snudd kampen. Guttene renser nå hodet for adrenalin, og blir enige om å holde hodet kaldt «de må jage nå, vi leder så nå kjører vi safe». Det fungerer også bra da Sveiva må sjanse, og de tar derfor ut keeper og vi scorer 2 mål i åpen kasse. Vår eminente keeper Christoffer får en målgivende idag, med først en kjemperedning og så kast til Fredrik = mål. Bra Mellers!

På 1-5 så hørte vi dommeren slå ned på gjestenes spillerbenk vedr. kommentarer til våre spillere – bra fulgt med av dommerne! Etter å ha snudd kampen var vår benk sleivkjefta, og heldigvis får vi også tilsnakk av dommeren. Sarpsborg Innebandy klubb skal fremstå som ett fair play lag ovenfor både dommere og motspillere.

Sterk seier av gutta som nå troner ubeseiret på tabelltoppen med 15 poeng!