A-laget tok helg med seier over Bækkelaget
9. februar 2018
G19 seiret over Bækkelaget
10. februar 2018

Vi ser på denne kampen som en forsmak til NM, der vi kommer til å møte Tunet igjen. Derfor så skulle vi ut og vise at vi skal kjempe om medalje i NM. Alle som kommer til Skjeberghallen skal kjenne på at det er vanskelig å møte oss, vi skal være aggressive og temposterke. I dag viser vi virkelig at vi jevngode med de beste i landet. Vi kjører det meste av banespillet, men får ikke uttelling på alle sjansene vi skaper. Derfor er det Tunet som scorer det første, men vi klarer å utlikne før vi grå til første pause. 2.omgang er ikke vår beste med tanke på treffe mål. Vi har bare 2 skudd på mål i hele perioden, og det til tross for at vi har det meste av spillet også denne perioden. Tunet putter et lett mål med styring rett foran JP. I 3.periode øker Tunet til 3-1, etter et selvmål, før vi kommer tilbake med to scoringer og det står likt. Dessverre er det Tunet som scorer det neste og kampen ender 4-3 til gjestene. Litt mot spillets gang synes vi, men vi tar med oss den meget gode innsatsen inn mot NM. Dette skal revansjeres.