G19 Elite. Ny komfortabel seier over BMIL
Patrick Hjemgård tatt ut i VM-troppen
12. november 2018

Jenter 12 har spilt 2 kamper 2 helger på rad og står fortsatt uten tap.

Forrige helg kom Strømmen på besøk i haibassenget, dette var en kamp der jentene arbeidet hardt og tøft.

Strømmen tok fort ledelsen i kampen og jentene ble nødt til å jakte etter utligning.

Etter cirka 10 minutter så synes Pia at nok er nok. Hun kliner til ballen og utligner til 1-1.

Strømmen har heller ikke gitt opp og setter 1-2 målet i siste sekund av perioden.

Vi går likevel til pause med positiv innstilling og vi blir alle enig om å virkelig kjempe for å slå disse folka.

Andre periode går i gang og det skal drøye nesten 5 minutter før Strømmen får utøket ledelsen til 1-3. Heldigvis har vi noen hissige haier som ikke har lyst til å tape! Margit tar ballen direkte etter dropp og reduserer til 2-3 etter kun 5 sekunder. Det er mange dueller og haiene vinner mange av dem. Til tross for dette så klarer Strømmen å sette inn 2-4 målet. Herfra og ut kampen endrer jentene innstilling og har bestemt seg for å ta dette. Maria Mevik setter 3-4 målet i siste minutt i 2.periode.

3.periode drar i gang og som vanlig. Strømmen putter første målet og utøker ledelsen til 5-3. Nå våkner Thea og synes ikke dette er greit. Hun setter inn redusering til 4-5. Nå jobber jentene for alt det er verdt med å sette utligningen. Det skal drøye helt til 32 sekunder før kampslutt som Maria Mevik setter inn utligningen til 5-5.

Amanda tråkker til i mål og gjør en meget fin kamp som målvakt.

Kampen ender 5-5! Det blir noen hete sekunder på slutten, men et greit resultat. Neste gang tar vi dem!