19. desember 2018
Elite herrer taper for Slevik
20. desember 2018

2 målsscorer

Ny kamp for damene i kveld. Nå var det Bygdø Monolitten som skulle til pers. Før kveldens kamp var det 2 poeng opp til BMIL og med seier ville vi passere dem på tabellen.

Det er BMIL som åpner målprotokollen. 1 – 0 etter 7 minutter. Etter ca 15 minutter er det Sharks som utlikner ved Ida Marie Svendsen. Kun 3 minutter senere er det 1 – 2 til Sharks. Denne gangen er det Nora Benedikte Norheim som er frempå. 5 minutter ut i 2. periode sitter ballen nok en gang i mål for Sharks. 1 – 3 ved Tuva Marie Aube Heines.

Deretter jobber BMIL seg igjen inn i kampen, og før 3. periode begynner står det 3 – 3. 3. periode ser ut til å ende uten mål, men med kun 10 sekunder igjen av kampen klarer nok en gang Nora Benedikte Norheim å kjempe ballen i mål. Det blir seier i Skøyenhallen.

Tid Stilling Lag Målscorer Assist
1 – 07:17 1-0 Bygdø Monolitten 19. Riccarda Katharina Schimanski
1 – 15:48 1-1 Sarpsborg 30. Ida Marie Svendsen 33. Matilde Larsen
1 – 18:11 1-2 Sarpsborg 23. Nora Benedikte Norheim 48. Emilie Thorvaldsen
2 – 05:27 1-3 Sarpsborg 51. Tuva Marie Aube Heines 15. Karen Marie Aube Heines
2 – 06:53 2-3 Bygdø Monolitten 23. Anna Tagori Teresia Finn 19. Riccarda Katharina Schimanski
2 – 13:45 3-3 Bygdø Monolitten 19. Riccarda Katharina Schimanski 23. Anna Tagori Teresia Finn
3 – 19:50 3-4 Sarpsborg 23. Nora Benedikte Norheim 3. Emilie Sundnes