Tap mot Sagene i Oslo
5. mars 2019
Stortap i første kvartfinale
7. mars 2019

Det begynte med et brak og Greåker tok ledelsen før minuttet hadde gått. Haiene fikk ristet av seg sjokket og etter noen minutter sto det 1-1 i målprotokollen. Slik holdt det seg ut 1. periode. Etter pausen så det ut som det ene laget hadde bestemt seg for å gå «All in» mens det andre laget så ut som de hadde tatt 5min på øyet i pausen. Da gikk det som det måtte, det rant inn noen mål i feil ende. Haiene tok en timeout, usikker på hva som ble sagt, men etter den ble det jevnt spill på banen igjen. Perioden endte 1.3. Siste periode var jevn, men ballen spratt ikke haienes vei. Våre gutter måtte tørre å ta større sjanser fremover, og perioden endte 0-1. Og sluttresultatet ble 2-5

Det var en jevnere kamp en resultatet skulle tilsi, det var høy fart og bra intensitet. Vi takker gutta for god underholdning selv om vi selvsagt foretrekker seier.