2. november 2022

G12 1. div. OABR
Tunet – Sarpsborg: 7-6 (1-0)(1-4)(5-2)

Sharks G12 har gledet seg i lang tid til første kamp i Osloserien, og endelig var dagen kommet! Vi fikk en god oppvarming med bursdagssang i garderoben for Sebastian som ble 12 år i dag🥳

På banen fikk vi en tøff start mot Tunet på bortebane da vi kom under etter en ball som kastes inn foran mål og treffer Eivind i armen og går i mål. Lite å gjøre med sånne mål. Vi hever oss stort og skaper mange sjanser i første omgang, men sliter med å få ballen i mål. Litt strøm i kølla på første oppgjør i denne serien. 2-1 til Tunet til pause.

Andre periode eier Sharks totalt og vinner omgangen med 3 mål etter to smarte, raske frislag av Kristian og Ulrik med noen magiske pasninger og skudd. Vi føler vi har full kontroll i andre pause.

Men Tunet har dessverre mer å by på og henter inn to raske mål i starten av 3.periode. Så går de opp til 5-4, og vi må gire om litt. Linus er banens gigant i dag og gjør to manns jobb både offensivt og defensivt, og får klint ballen opp i krysset bak Tunets målvakt. 5-5. Vi går raskt opp til 6-5, og føler nå at vi har avgjort kampen. Det skulle vise seg å ikke stemme, og Tunet kom tilbake til 6-6 nok en gang. Vi har noen utrolige sjanser mot slutten av kampen, men det er Tunet som kriger til seg ballen i hjørnet vårt, hiver ballen inn foran mål og scorer på tennis på bakerste stolpe 30 sekunder før slutt. En utrolig morsom og velspilt kamp av begge lag!

Selv om det er surt med tap er vi veldig fornøyde med spill og sjanseskaping i kampen. Vi dekker mye skudd, og tør å spille ball sånn som vi trener på hver uke. Fortsetter vi dette spillet blir det mange mål og poeng utover vinteren.