20. november 2022
Helgens kamper – uke 47
23. november 2022

G13 dro til Askim med hele 18 spillere og en god gjeng spente foreldre 🙂 Ruben og Matthäus er på bedringens vei, og det meldes om at sistnevnte er tilbake i lett trening til uka, det ser vi frem til. Ruben har en jobb å gjøre med opptrening av kneet før han er klar, men vi er veldig glade for å ha med gutta rundt laget, både i trening og kamp!

Vi er altså 1 keeper og tre fulle rekker, bestående av blant annet en keeper på backplass. Vi går ut i hunder og leder 2-0 etter 5 minutter etter mål av først Ulrik, som scorer på sin egen retur, og så får Kristian endelig «zorret» inn en scoring fra bak mål – til stor glede hos samtlige 🙂 Askim ser ut til å våkne av dette, og utligner til 2-2 etter to raske mål på under to minutter. Det blir 3-2 til oss ved Kristian, men Askim utligner raskt igjen. Vi spiller bra innebandy og har egentlig full kontroll på kampen, men slipper til Askim litt for enkelt foran eget mål og blir straffet for det. Heldigvis finner andrerekka for dagen nettmaskene to ganger helt på slutten av omgangen, vi scorer først ved Imre (som for anledningen er løper) etter 14.52 før sekundmannen Ulrik scorer i omgangens aller siste sekund. Vi leder med to til pause og kjenner vel at ledelsen er ganske trygg.

I andre periode er vi enige om å tette igjen foran eget mål Likevel blir vi litt ivrige i jakten på flere mål og Askim får nok en gang score to fra rett foran Ole og utligner til 5-5. Nå går det veldig frem og tilbake. Vi har blant annet et fantastisk skudd av Liahm som går i tverrligger og ned på strek…eller var den inne? Det ble i alle fall ikke dømt mål. Ulrik med dagens tredje scoring gir oss ledelsen, før Askim utligner igjen, 6-6. Tim scorer et etterlengtet mål og vi er i ledelsen igjen. Nok en gang scorer Ulrik på slutten av perioden, og vi går til pause to mål foran også i denne hvilen.

Vi fortsetter på tre rekker i tredje periode. Enda en gang er det Askim som starter med å hente inn vår ledelse, og med 5 minutter igjen av kampen er det 8-8. Da skjer det noe magisk i Askimhallen. Andrerekka ved Imre stormer oppover langs venstresiden, skimter Ulrik på bakerste stolpe, hiver av gårde en lang og halvhøy ball som Ulrik kliner opp i krysset på tennis. Fantastisk assist og fantastisk mål! Nå er det kort tid igjen og vi leder for n`te gang denne kampen. Dette må vel gå?! Men Askim scorer bare sekunder etter, kan det ryke likevel? Trenerteamet gjør en taktisk genistrek og tar time-out for å roe nervene og ta hjem seieren. Coaching i verdensklasse er blitt nevnt, men det får være opp til andre å bedømme 🙂 Det ender i alle fall med at dagens hai, Ulrik, scorer sitt 6.mål for dagen, i tverrligger og ned i innerstolpen på kortsiden og ut – dette er i alle fall verdensklasse! Godt sett av dommer å se at ballen er inne også, her gikk det fort. Det koker litt de siste minuttene og både Askim og vi drar på oss en to-minutter. Det er litt kaos i 4 v 4, men vi kriger inn en viktig seier på bortebane, og gutta feirer med ordentlig gledesscener, både på banen og i garderoben etterpå.

Vi takker publikum for god støtte i dag. Jeg vil også trekke frem Kristoffer, som gjør en god kamp på benken i dag, både i forkant og underveis 🙂 En skikkelig lagseier med 18 råe spillere på langtur, dette var moro!! Sha-la-la 🙂