Helgens kamper – uke 6
9. februar 2023
Innkalling til Årsmøte SIBK 2023
20. februar 2023

Kamp lørdag – G12 i Osloserien mot Ull/kisa: Viktig oppgjør i kampen om andreplassen for G12-gutta, og vi er hele 8 utespillere😬 Alle er enige om at det er en utfordring, og utfordringer tar vi gjerne imot💪 Vi starter bra og tar ledelsen ved Kristian, som for en gangs skyld skyter et vanlig skudd denne helga😄 Pent satt. Kristian var for øvrig stor i denne kampen. Jobber, kriger og er enormt god til å holde ballen i angrep, og da særlig bak gjestenes mål. Det er to gjerrige lag i dag, og det blir mye ballspill og lite mål.

To gode keepere er med på å gjøre at det går over 10 min av 2.periode før mål nr 2 kommer – denne gangen ved Johannes, som scorer etter pasning fra Anders – 2-0! Selv om det er få mål er de som kommer virkelig minneverdige. Dagens første redusering sitter stang inn helt oppe i krysset fra vantet på venstre side. Utagbar. Vi var best i første del av kampen, men Ull/kisa tar over mer og mer nå. Vi begynner å merke færre bytter enn vanlig, men jobber intenst alle mann for å holde ut. Plutselig står Kristian helt alene foran gjestenes keeper. Like rolig som skjæra på tunet drar han ballen opp i kølla og tekker inn et etterlengtet 3-1-mål. Nydelig 😊

Vi trodde vi skulle få puste ut, men like etter scorer kisa på en nydelig backhand nede hjørnet. Vi blir nødt til å ta ut det aller siste for å holde unna for seieren, og det gjør vi til gagns! Vi løper og løper, takler, står opp, og dekker skudd. Anders står opp mot 40 av 45 minutter denne kampen, det er helt utrolig hvor mye han løper og rydder unna. Eivind gjør mange viktige og gode redninger, og når returen blir liggende foran mål tar William, Sebastian og Matthaus med seg både motstander og ball på tur langt bort fra mål. Nydelig forsvarsspill😊

Vi holder unna og tar 3 fortjente og viktige poeng. Med 8 utespillere. Takk til Ull/kisa for en spennende og velspilt innebandykamp! Dagens haier – Kristian og Anders🦈🥳

Søndagens kamp – G13 mot Slevik. Der G12 hadde 8 utespillere i går har vi hele 10 i dag, om vi inkluderer en keeper utpå. Eivind blir back i dag, siden vi har en hel rekke ute pga sykdom og diverse. Vi merker nok kampen i går litt, og kanskje er det tidlig for oss på en søndag, vi er i alle fall ikke helt med i dag. Slurvete oppvarming, og vi må jobbe for å løfte konsentrasjonen. Likevel starter vi bra i selve kampen. I mangel av toppscoreren vår var det en annen som steppet opp og tok ansvar – eller ble til Ulrik, som han sa selv😄 Imre kaster nemlig inn både ett og to mål, og har en nydelig assist til Matthaus, og vi leder 3-0. Så er det akkurat som om vi er fornøyde med det. Vi slutter å spille innebandy etter første pause.

Det vi var gode på i første periode, å holde ballen i laget, roe ned, bruke backene og spille pasninger til hverandre ble byttet ut med driblinger, lange pasninger, tekking og klaging på dommere. Slevik begynner å få dreisen på spillet sitt, og kort fortalt ender det opp med at Slevik slår oss 5-4 helt i sluttsekundene av kampen. Det skal sies at vi hadde muligheter til å avgjøre, men vi setter ikke sjansene våre.

Gratulerer til Slevik, som slår oss helt fortjent i dag. Takk for kampen, og takk også til ferske dommere – vi trenger flere av dere👍 Treneren delte ikke ut noen hai i garderoben i dag, men i ettertid ser jeg at Imre virkelig fortjente den i dag med tre mål og en assist som løper🦈💪