20. februar 2023
Tap i god kamp for G13
8. mars 2023

Kamp mot Grei i Oslo 4.mars. Vi starter forberedelsene til kamp med en skikkelig bursdagssang for Imre, som blir 13 år i dag – hurra! 🥳 Imre skulle vise seg å ikke bare få gaver på bursdagen sin, han hadde litt å levere også… Det kan dessverre virker som om turen til Oslo startet litt tidlig for enkelte, for vi virker litt slappe i dag. Når det i tillegg er uvant gulv blir det liksom ikke så mye flyt i spillet vårt som vi har hatt i det siste. Litt typisk når det «lugger» er at det blir mer en og en og mindre pasninger.

Grei tar ledelsen først 1-0, så 2-0 ikke lenge etter, og er det beste laget i første periode. Vi er litt for snille foran eget mål, og Grei er flinke til å dekke Eivind i mål. Vi får power play på slutten av perioden, nesten 4 minutter i strekk, og klarer til slutt å utnytte overtallet og få inn en redusering, nydelig skudd av Imre på pasning fra Kristian/Linus.

I andre periode får vi en meget streng utvisning på Imre, som fører til at Grei går opp og scorer 3-1 i overtall. Kapteinen tar ansvar rett etter at han kommer inn etter utvisning og scorer 2-3 fra død vinkel etter pent spill av førsterekka. 5 minutter senere gjør Kristian et rimelig magisk mål fra sin favorittposisjon bak mål – får ballen opp i kølla og tekker seg rundt målet og hiver den i kassa. 3-3! Nå er vi på gang. Om vi hadde en god nr 33 i dag hadde Grei en helt grei(haha!) nr 13, som er god på å treffe i vanskelig høyde for keeper i dag. Han scorer sitt 3. av 4 mål, og Grei tar nok en gang ledelsen før pause.

I 3.periode går vi endelig ut og spiller skikkelig innebandy, og da ser det med en gang ut som om vi er et par hakk bedre enn motstanderen. Førsterekka scorer i første bytt – nydelig spill, og Kristian finner Ulrik på bakerste – 4-4. Nr 13 på Grei scorer igjen ikke lenge etter, frustrerende nok, og de tar ledelsen igjen. Matthäus gjør som han får beskjed om av treneren sin og skyter fra backposisjon, og jammen utligner han. Nå følte vi at vi hadde kampen, og det tror jeg også vi hadde hatt om ikke Imre hadde fått seg en solid trøkk foran Greis mål som fører til at han må sitte noen bytt for å komme seg. Dette fører til at vi mister dagens bestemann og må gjøre noen omrokkeringer i rekkene. Det blir litt rot, noen slitne spillere, og vips, så står Grei plutselig alene i slottet vårt og henger avgjørelsen 1 minutt før slutt.

En jevn og god kamp mot et Grei som kriger bra på hjemmebane og skyter godt i dag. Vi får ikke helt tak på gulvet og mister ballen mye ut av kølla i det vi skal skyte. For mange skudd utenfor og over, litt slapt press og for lite pasninger fører til et surt tap. Dagens mål – Kristian. Dagens hai – bursdagsgutten Imre🦈