Tap i god kamp for G13
8. mars 2023
Storseier for G13
20. mars 2023

Siste kamp for sesongen i Osloserien ender med en skikkelig storseier for G12👏 Hele 20 mål, og vi sto for 14 av de🥳🦈

Vi tok ledelsen ved Kristian etter 54 sekunder, men Nittedal utlignet raskt. Etter 2 min sto det 1-3 i vår favør, målene bare rant inn. Etter en liten dupp mot slutten av 1.periode er det 4-4 til pause. Vi spiller utrolig bra offensivt, men er litt for snille uten ball.

Med noen justeringer i pausa går ting så meget bedre. 2.periode vinner vi 5-0, etter glimrende spill av alle 9 utespillere og keeper. 1.rekka imponerer spesielt, med pasninger bak rygg, blindpass, skudd og tekking. 4-9 etter 2 perioder, og treneren har for en gangs skyld (nesten) ikke noe å si i pausa. Gutta har noen innspill selv, og vi er enige om å ikke slippe opp gassen, men å kjøre på videre. Det gjør vi virkelig, og plutselig står det 4-12. Nittedal gjør noen gode prestasjoner på slutten av kampen og scorer et par pene mål, men det gjør jammen vi også. 6-14 blir sluttresultatet i en fantastisk kamp av oss💙

For å trekke frem noen høydepunkter gjør Kristian 9p (5+4), Ulrik 8p (6+2), Imre 4p(1+3), og Anders vinner ballen foran eget mål, tar den med seg over hele banen og legger den i nettaket. Sebastian har fullstendig stålkontroll på backplass i dag, og Wictor gjør en veldig bra match i sin debut for G12. Når vi spiller ballen slik vi gjør i dag og hjelper hverandre over hele banen hele kampen er det utrolig moro å se på🥳 Gåsehud både for trener og publikum 😊 Dagens haier: Alle, men Kristian og Ulrik litt ekstra 🦈