Kjempe kamp av J15
28. april 2023
Salming Cup for J15
3. mai 2023

Da har vi fullført Salming Cup med G12 og G13! G13 kom i gruppe med Tunet, Tønsberg og BVH verket, mens G12 kom i gruppe med Ellingsrud, Lambertseter og Fjerdingby!

G13 starter på fredagen med et tøft tap lot tunet for så vinne mot Tønsberg og BVH verket og vi ender som tabell toer. I 1/8 delsfinalen så møter vi Ellingsrud med en tynn tropp vinner vi 3-1 før det blir kvartfinale exit mot Greåker.

G12 vinner sine to første kamper med målforskjell på 13-0 mot Fjerdingby og Lambertseter, mot Ellingsrud så kjører vi med to rekker og vinner til slutt 13-4 og målforskjell på 26-4 med ubeseiret i gruppespillet og klare for A-sluttspill, første kamp i sluttspill møter vi Bækkelaget der blir det 10-2 seier og kvartfinale neste for G12. Der møter vi Ottestad og der blir det slutt med 5-3 tap mot laget som vinner G12 A-sluttspill.

Alt i alt er vi storfornøyd med turneringa og lagets hai blir rett og slett alle spillere og publikum som heiet på oss hele veien!

//Vegard Larsen