A-laget med sliteseier mot GIF

Mario Thornquist Berntsen forlenger med Sharks
23. november 2017
G12, Serierunde 3 blått lag Skjeberghallen 25.11.2017
25. november 2017

Lørdag gikk turen til Gjelleråsen og oppgjør i herrenes eliteserie.

Trenerteamet starter kampen med to rekker i dag, hvor førsterekka er vår giftige konstellasjon som øser inn poeng i hver kamp, og andrerekka er en ny sammensetning i kampsammenheng. Både Sammi og Ådne er med i fra start i dag og vi håper at dette vil utløse et målskred fra andrerekka.

Første periode starter med at vi ligger lavt og venter, GIF har ballen men triller mest på egen banehalvdel. Hamrin prikker krysset etter et par minutter, uheldigvis ikke innenfor ramma. Like etter setter GIF 1-0 på et skudd fra slottet. Vi får etter hvert mer ball, og har muligheter, men det lykkes ikke å få mål. I stedet setter vertene 2-0 etter rundt ti minutter. Vi fortsetter å produsere sjanser men får den ikke inn før klokka står på drøyt 17 minutter, og det er Hamrin som scorer etter pass fra Fredrik. Dermed står det 2-1 til pause.

Andre periode starter med at vi får overtall, men vi klarer ikke å etablere oss. I stedet pådrar vi oss en utvisning selv… Mot slutten av undertallet kontrer Hamrin og blir overfalt foran mål, dermed får vi straffe som Sander setter sikkert, og vi har 2-2. Perioden fortsetter med store muligheter til begge lag. Etter drøyt 15 minutter får vi overtallsspill, som vi utnytter maks! Fredrik scorer etter flott assist fra Sammi og det står 2-3. Det tar imidlertid ikke mange sekundene før GIF klinker et knallhardt skudd rett i kassa, 3-3… vi får på nytt overtall mot slutten, men vi klarer ikke å utnytte det denne gangen. Stillingen er 3-3 etter to perioder, det er hardt og jevnt.

Tredje starter også jevnspilt, men det er vi som klinker til etter ca seks minutter. Hjemgård scorer et fantastisk slitemål som gir oss ledelsen 3-4! Så gjør han det igjen bare sekunder senere og vi leder plutselig 3-5, gøtt! Tiden går sakte nå, og det blir hetere og hetere på banen. Og det hagler med utvisninger. GIF må ha mål men klarer ikke utnytte alle overtallene de får. Jelsnes står som en vegg i tredje og GIF blir mer og mer frustrerte. Etter 15 minutter kommer 3-6 målet etter en periode med utrolig mye «hetluft». Hamrin scorer etter nydelig samspill med Fredrik. Vi får en utvisning på slutten som GIF benytter til å redusere, men vi rir det av og vinner 4-6, en sterk sliteseier!

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sarpsborg Sharks med sliteseier

Assisten: Favorittene innfridde

Markus Jelsnes blir kåret til Sharks beste av den lokale juryen.