Søk
Close this search box.

A-laget med stor seier over Grei

Søndagskamp i Skjeberghallen da Grei tok turen sørover denne regntunge dagen.

Første periode bærer preg av rotete spill uten flyt, men Sharks har et overtak spillemessig da det meste skjer mot Grei sitt mål. Vi tar ledelsen etter drøye fem minutter gjennom et kanonskudd fra Fredrik, men Grei styrer inn utligningen like etter og vi er like langt. Gjestene tar deretter ledelsen 1-2 før vi våkner igjen. Vi utligner etter fin kombinasjon hvor Magnus setter den på pass fra Mario. Herfra ser vi oss ikke tilbake og går til pause med ledelsen 4-2.

Det virker som gutta kommer ut med alle plugger tente i andre periode, og scorer umiddelbart. Vi dominerer perioden fullstendig og kjører over Grei. Perioderesultatet blir hele 7-0 og vi leder dermed 11-2 etter to perioder. Trenerteamet slipper innpå absolutt alle spillerne slik at alle gutta får etterlengtede minutter i eliteserien.

Tredje periode fortsetter på samme vis som den foregående. Grei har lite å stå imot med, og vi dominerer kampen. Vi vinner perioden 6-1 og sluttresultatet ender på 17-3.

Bra gjennomført av hele laget. Fredrik Gjødalstuen kåret til Sharks bestemann.

Kampfakta: Kampfakta

Assisten: Sarpsborg gruset Grei

Sarpsborg Arbeiderblad (+): Sarpsborg Sharks knuste Grei

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle