Magnus Jarberg og Jørgen Nordahl har forlenget med Sharks
17. november 2017
G16 Sarpsborg Sharks – Greåker 8-6
18. november 2017

Vi hadde to debutanter med fra start i dag, den nylig signerte Ådne Øvereng, og en etterlengtet første start i eliteserien for svenske Samuel Magnusson, som har vært ute med skade siden treningskampen mot Slevik før sesongstart.

Sharks starter kampen med tre rekker i dag, noe vi ikke har gjort så ofte pga alle skadene vi har slitt med denne sesongen. Timmy Sedin er også tilbake etter noen kamper på sidelinjen.

Ådne Øvereng og Samuel «Sammi» Magnusson debuterte for Sharks i eliteserien mot Haugerud.

Første periode starter oppskriftsmessig og vi tar ledelsen tidlig etter en liten snurretur fra Fredrik Gjødalstuen hvor han skyter en backhand i stolpen, og returen havner hos Patrick Hjemgård som setter den sikkert i mål. Så kommer 2-0 ganske raskt ved debutant Ådne. Vårt tredje settes inn av Markus Hamrin i PP. Vi finner ikke helt rytmen denne perioden men det ender med en ledelse 3-2 til pause. Haugerud sine mål kommer på lave skudd fra sidene, kanskje noe enkle mål sett fra tribunen.

Andre periode starter med at Jørgen Nordahl setter et skudd etter 40 sekunder og vi er igang, 4-2.. kanskje vi skal starte kjøret nå..? Nei, Haugerud svarer etter tre min og vi har 4-3. Vi klarer ikke få kontroll på kampen slik det var forventet på forhånd og gjestene har noen farlige fremstøt selv om det er vi som har ballen mest. Så kommer 5-3 målet etter ca 13 min, og det er Ådne igjen etter assist fra Fredrik, hans tredje assist i kampen. Like etter setter han 6-3 via en motspiller, når man er i den i formen som Fredrik er om dagen så har man flyt også. Nå koker det litt utpå der, og det virker som om dommerne har lagt lista noe høyt, men det roer seg og vi tar pause med ledelsen 6-3.

Tredje periode starter med et drøyt minutt undertall for vår del, men vi rir det av. Så øker Patrick til 7-3 etter en soloprestasjon, dermed bør dette gå greit tenker vi. Men Haugerud gir ikke opp og reduserer til 7-4 etter rundt ni minutter. Deretter er det vår tur igjen da Hamrin setter 8-4 etter en flott pasning fra Ådne. Gjestene tar ut keeperen sin da vi får en utvisning, slik at de får seks mot fire overtall. Dette utnytter de til fulle og reduserer til 8-5. Men da det gjenstår to min av kampen får vi 9-5 i åpent mål ved Patrick Hjemgård, den berømte spikeren i kista.

Ådne Øvereng har en god start i blå drakt og kåres fortjent til Sharks beste spiller i dag.

Trener Jonas Magnussen spiller hele kampen med tre rekker, hvorav ni mann holder junioralder, det er gøy! Han setter også innpå Sjur Ulrik Strand og Ola-Thomas Haglund på slutten også, dermed har vi hatt hele 11 juniorer i gang i denne kampen, bra fremtidsutsikter der altså… 😉

Sjur Ulrik Strand og Ola-Thomas Haglund spilte sine første minutter på hjemmebane for A-laget mot Haugerud.

Arrangementskomiteen hadde invitert guttespillere fra Drøbak/Frogn som ballgutter til denne kampen. De gjorde en god jobb og her er de sammen med laget etter kampslutt.

A-laget sammen med ballgutta fra Drøbak/Frogn

KAMPFAKTA: Kampfakta Sharks vs Haugerud