Søk
Close this search box.

A-laget tapte 6-2 mot Sveiva i serieåpningen

Det var heltente haier som tok turen til Oslo for å ta fatt på årets eliteserie. Sveiva var store favoritter, men det var optimisme i Sharks leiren før start, kunne vi overraske og åpne med et brak?

Det begynner med at vertene har mest ball de første minuttene men ved en tilfeldighet kommer Bruland alene med Jelsnes i målet etter 4 minutter. Han gjør ingen feil og det står 1-0. Like etterpå gjør vi en stor personlig feil i egen sone og da sitter likegodt 2-0. Vi får altså en verst tenkelig start på kampen, men gutta kjemper videre med god tæl og innsats. Da vi får en to minutter etter 10 minutter så sitter imidlertid nummer tre, og det begynner å se vanskelig ut. Men håpet kommer tilbake like før pause da Markus Hamrin setter sitt første mål i Sharks drakta i sin debutkamp.

Tidlig i andre periode så får vi muligheten i overtall, men klarer ikke å utnytte det til tross for ganske bra overtallsspill. Etter 12 minutter må vi rydde foran eget mål når Sveiva kommer i full fart, det dømmes straffe.. Bjerknes tar straffen for vertene, og det er en god straffe, men vår eminente keeper Markus klarer likevel å redde. Da blir det i stedet overtallsspill, hvor Bakke klinker inn et fantastisk skudd helt utagbart for Jelsnes. Før pause klarer Patrick Hjemgård å krige inn en ny redusering i powerplay, og vi har med det fortsatt trua på at vi kan kjempe oss tilbake i kampen.

I tredje periode gjør vi en veldig god figur og det er målløst helt til 17 minutter hvor en Sveiva spiller snurrer rundt og scorer et imponerende mål, vi hang ikke med der.. Alt i alt var kampen helt ok, og hvis noen av de personlige feilene hadde blitt luket bort så hadde det i hvert fall sett litt bedre ut i målprotokollen. Kampen sett under ett var nok Sveiva best, men vi hang absolutt med, så dette lover godt for resten av sesongen.

Kampen ender 6-2 til Sveiva.

Juryen kåret Markus Hamrin til vår beste spiller.

Markus Hamrin

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle