Emil Skog kommer til Sharks – en kjempesignering!

Fredrik Gjødalstuen flytter til SSL og Helsingborg
6. august 2018
Juniorene Dennis Larsen og Henrik Østerås flytter til Hagfors, Sverige.
8. august 2018

Emil Skog er klar for Sharks!

«Vi har något som dom andra inte har, vi har Emil Skog»… dette uttalte en annen storscorer, Gustav Ihrman etter en kamp i februar (les mer her). Nå er det klart at Emil Skog kommer til Sarpsborg Sharks og dette er virkelig en stor signering for oss. Her har vi en spiller som kan produsere poeng på minst samme nivå som Fredrik Gjødalstuen, som vi vet har gått til Helsingborg nå i disse dager. Erstatteren er allerede klar, og det er gode nyheter for oss Sarpinger.

Emil Skog (Foto er hentet fra www.ostra.nu)

 

Det har i noen måneder versert rykter om at Emil kommer til Norge, og flere klubber har vært interessert, men valget falt altså på Sharks, noe vi er veldig glade for da mange forventet at han ville få et tilbud fra SSL i år (Allsvensk poängkung på väg til Norge).

Sist sesong produserte han 44 poeng på 22 matcher (27+17) i Allsvenskan for Östra, og dette var på et lag som endte med å rykke ned en divisjon så det er sterke tall.

Det er ingen tvil om at Emil, også kalt «Circus Skog» i sin tidligere klubb, vil bli en viktig brikke i årets Sharks-lag, og vi ønsker all mulig hell og lykke med sesongen!

Assisten: Allsvensk poengkonge til Sarpsborg

VMG: Sarpsborg jobber på, og Sirkus Skog er i byen

Sarpsborg Arbeiderblad: Svensk storscorer til Sharks

 

Emil Skog jubler etter en av sine mange scoringer (foto er hentet fra www.ostra.nu)