Helgens kamper – uke 5
2. februar 2023
Knepent tap mot Tunet for G12
6. februar 2023

Etter 2 uavgjorte kamper ble det endelig seier mot Råde i G13 serien – 3-2 (0-1, 1-1, 2-0). 

Som ventet ble det en tøff match mot Råde. Det ble vel egentlig mer krig enn innebandy når sant skal sies. Vi spiller alltid jevnt, og i dag er intet unntak. Råde er et lag som er godt strukturert og vanskelige å skape noe mot. De jobber på hver eneste ball og presser høyt så fort de kan. Dommerne la lista høyt i dag, og spillere på begge lag fikk erfare at innebandy kan være en fysisk tøff idrett.

Vi vinner 3-2 til slutt💙🥳 Tre vakre mål 😃 Liahm styrer (mellom beina) inn et skudd fra Tim til 1-1. Imre slår en fin gjennombruddspasning til Kristian, som setter ballen i nettaket på halvspretten til 2-2. Og til slutt kom det som måtte komme…som alltid kommer – en i vinkelen fra Ulrik😊 Etter å ha dratt av hele Råde. Et virkelig verdig vinnermål! Det kokte både på benken og i en del hoder under hele kampen, og det var utrolig deilig å få sesongens første seier mot et seigt Råde-lag.

Dagens haier: Tim gjør en meget god kamp på backplass i dag, og i siste periode er Anders på plass over hele banen til enhver tid og rydder unna det som måtte komme av forsøk fra de røde. Herlig innsats💪