Søk
Close this search box.

Flere har signert for damelaget!

 

 

Ida Støa har forlenget sin kontrakt med Sharks. Hun er en ung og lovende back som er født i 2001. Det blir spennende å følge Ida framover og vi glade for at hun valgte å bli med videre i Sharks.

Vilde Nilsen er ny på damelaget. Har tidligere spilt for Nor92 igjennom hele oppveksten. Vilde er keeper og vi ønsker henne velkommen.

 

Silje Karlsen er en god keeper som kom fra Slevik for et par sesonger siden og har valgt å forlenge sin kontrakt med Sharks. Hun har fått prøve seg på U-19-landslaget og spilte i Polish Cup i februar. Vi ønsker Silje lykke til i kommende sesong.

 

Camilla Rangø Brøvik har valgt å gjøre comeback og har skrevet ny kontrakt med Sharks. Hun er keeper og har spilt flere sesonger for klubben tidligere, men spilte ikke i fjorårets debutsesong i eliteserien. Hun nærmer seg 80 kamper på damelaget. Nå har hun lyst til å bidra kommende sesong og det er vi veldig glade for.

 

Sofie D. Andreassen har gledelig nok valgt å signere ny kontrakt med Sharks. Hun spiller senter, er født i år 2000 og har store utviklingsmuligheter. Sofie er som en av fire Sharks-jenter tatt ut til VM for U-19 som foregår i Sveits i første del av mai. Vi ønsker Sofie og laget lykke til i kommende sesong.

 

Karen Aube Heines har valgt å forlenge sin kontrakt med Sharks. Hun er vår mest rutinerte og erfarne spiller som har passert 200 spilte kamper for damelaget vårt. Vi er veldig glade for at Karen velger å bli med oss videre.

 

Helene D. Andreassen har satt sin signatur på en forlenget kontrakt med Sharks. Hun er en av få rutinerte damer på vårt veldig unge damelag. Sharks er veldig glad for at også Helene velger å bli med oss videre.

 

Ida Svendsen kom fra Øreåsen før fjorårets sesong og ønsket å bli med videre på ferden i eliteserien. Hun er en typisk sniper og vi håper hun kan finne målet enda oftere neste sesong enn hun gjorde i år. Vi er glade for at Ida ville forlenge med Sharks.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle