Søk
Close this search box.

Full pott i Lihallen for damene

Lørdag var det duket for nok en kamp for damene. Motstander denne gangen var Gjelleråsen. Ett lag damene har hatt ett godt tak på tidligere. Første omgang ble jevnspilt og endte målløst. 12.37 ut i 2. omgang kommer dagens første mål. Det er Gjelleråsen som åpner målkontoen. Deretter går det kun 2 minutter før 2-0 er ett faktum. 1 minutt senere går fra vondt til verre. 3-0 til Gjelleråsen på tiden 15.55. Sarpsborg svarer direkte og gjestenes første mål ved Veronica O. Christensen er ett faktum. Dette gir damene håpet tilbake. Andre omgang ender 3-1 og begge lagene går i garderoben.

2 måls scorer

Etter noen velvalgte ord fra trener Christian Pedersen entrer begge lagene banen klar for siste omgang. Sarpsborg endrer litt på formasjonene. Etter 3 minutter spill reduserer damene til 3-2. Målscorer Emilie Sundnes. Assist Tuva A. Heines. Etter 6 minutter spill er det igjen Emilie som er frempå og i overtall har nå Sarpsborg utliknet. Assist fra Andrea Tandberg. Det er bortelaget som styrer spillet nå, og etter 12.23 er det for første gang i kampen Sarpsborg som leder. Denne gangen er det Sofie D. Andreassen som scorer etter pasning fra sin søster Helene. Sarpsborg har kontroll på kampen og etter 14.07 får vi kampens andre 2 måls scorer. Veronica O. Christiansen med assist fra Sofie. Kampen ender med 3-5 seier til Sarpsborg.

2 måls scorer og banens beste.

Sarpsborgs beste spiller blir Emilie Sundnes.

Sarpsborg Sharks gratulerer med årets første seier!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle