Søk
Close this search box.

G10, ☠️Pirates cup 2018 ☠️ Hvitt lag

Arrrrrrr! Når St. Croix Pirates inviterer til innebandyfest blir det selvfølgelig sjørøvermusikk, sjørøverburger og det ble nesten røving av «skatter». Denne cup’en er en breddecup hvor man kan «mikse opp» lagene litt. Og det gjorde vi, G10 inviterte opp en del gutter fra G8. Det blå laget stilte i G12 klassen.

Det skulle totalt stå fem sjøslag, ett på fredag, to på lørdag og to på søndag. Vi kjempet to mot Greåker, to mot St.croix og ett mot Oshaug.

Fredag: Greåker

Det kom dessverre inn et forfall rett før kampstart, skjørbuk? På papiret var vi akkurat to rekker og keeper. Ikke nok med at det manglet en, men det var keeperen! Og det var ingen av gutta som var mentalt forberedt på den rollen i den første kampen som var mot et sterkt Greåker lag. For moro skyld sjekket vi med Greåker om vi kunne benytte en G12 keeper før vi sjekket med spilleren. Det var greit for Greåker. Men G12 spilleren ville selvfølgelig ikke stå i mål! Men etter litt overtalelse og 209.- i Fortnite var keeperen i boks.

Kampen ble veldig morsom, vårt «G9» lag kjempet tappert og keeperen holdt oss inne i kampen. Greåker måtte virkelig kjempe for å få ballen i buret.Det var virkelig en kamp som publikum satte pris på, det kunne man både se og høre. Greåker klarte til slutt å få tre nettkjenninger, vi fikk en, noe som må sies å være mer enn godkjent. En morsom og spennende start på turneringen.

Lørdag: Oshaug

Denne kampen ble mye jevnere enn mot Greåker. Mange sjanser til begge lag. Dette var virkelig gøy. Vi trekker det lengste strået denne gangen. I denne kampen må vi kunne si at gutta virkelig leverte varene.

 

Lørdag: St. Croix

I kampen mot piratene ble det både kjølhaling og planken, for de foresatte som satt på tribunen. Dette ble antagelig så spennende for de, at de vurderte mytteri. Mye kjemping fra begge lag gjorde at denne kampen ble helt jevnspilt fra start til slutt. Begge lag fikk inn fire i nota. Spillemessig turneringens høydepunkt for dette nybakte laget.

Søndag: St. Croix

Klokka ringer før 07.00 på en søndag, intet godt utgangspunkt for sportslige utskeielser. Noe det viste seg for småhaiene å bli. Hva Pirates spiste til frokost vites ikke, men ingen av de datt i sjøen og ble spist av småhaiene. Laglederen mente de hadde vokst mye på bare noen timer. Dette ble enveiskjøring. Vi måtte se oss bli skutt på av en muskedunder med fulltreff hele syv ganger. Ingen god start på dagen, hadde vi fått feil skattekart?

Søndag: Greåker

Etter noen timer hvile var det på tide å møte en fullrigget Greåker galleon full av store bulldogs igjen. Småhaiene lå og vaket i vannet rundt galleonen lenge. Og med en noe større hai til å passe på nota, måtte bulldoggene slite med uttelling igjen. Om det var os fra grillen eller en frustrasjonsky i hele hallen fra bulldogene vites ikke, og det ble ikke noe mindre når småhaiene fikk nettkjenning først. MÅÅÅÅÅÅL! Kanskje det mest givende som trener, å se ansiktene og de store smilene til spillerne når slike hendelser inntreffer. Dette er en av fordelene en har for å være med rundt laget, å være der når det skjer. Se og oppleve alt fra første rad. All treningstid, borte fra oppussing og malingsspann blir fort glemt. Det er verdt det, selv om det kun bare varer i noen sekunder. At det ikke er kø for å være med på dette, er egentlig litt underlig….. Kunne dette holde helt ut? Skulle småhaiene klare å røve gullet til de store bulldoggene!? Bulldoggene satte opp storfokket og fyrte av alle kanoner. Til slutt fant de et hull. 1-1 og kun minutter igjen. Kunne vi klare uavgjort? Bulldoggene lader alle kanoner, både under og på dekk. Med bare fire(!)  sekunder igjen måtte småhaiene se skipet synke. Det ble nok et hull i skuta. Kjedelig, men garantert cupens høydepunkt på alle måter. Det var kun smil å se på haiene. Når i tillegg arrangøren er så generøse at de gir en skattekiste til alle lagene blir det selvfølgelig stor glede. Bildet sier alt! På vegne av «G9» haiene takker vi for en utrolig morsom, lærerik og spennende cup!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle