Søk
Close this search box.

G10: Mye bra spill i Rolvsøyhallen

Guttene på G10 leverte mye godt spill når de lørdag gjennomførte serierunde i Rolvsøyhallen. 

Dagen ble åpnet med kamp mot Askim, og der rakk knapt publikum å sette seg til rette på tribunen før Philip hadde sendt haiene i føringen. Det gode spillet fortsatte, og haiene holdt Askim under press store deler av første omgang.
– Vi går til pause med god kontroll, og en grei ledelse. Vi oppfordret guttene til å fortsette å spille slik de hadde gjort, og åpnet også andre omgang med scoring etter få sekunder, sier trener Pål Delebekk.

Også spillere som vanligvis ikke noterer seg for så mange mål fikk satt ballen i nettmaskene denne matchen, og gleden var tydelig. Askim viste at de kunne spille god innebandy mot slutten de også, men haiene holdt likevel helt inn.
– Det blir en god seier til slutt, og vi ser at vi ofte får god tid foran målet til motstanderen. Særlig etter godt pasningsspill fra sidene, sier trener Jon Ivar Tjernshaugen.

Saken fortsetter under bildet

Haiene fikk denne lørdagen en ekstra kamp, ettersom Greåker var satt opp mot seg selv. Og mot Greåker var trenerteamet opptatt av at spillerne måtte være fokuserte fra første stund.
– Her er vi nødt til å være «på» med en gang etter dropp. Videre satt vi fokus på å gu ut i skuddene deres, for å hindre målsjanser, samt levere god innsats, sier Delebekk.

Bulldoggene virket imidlertid å være mest «på» i starten, og G10-haiene måtte jage reduseringer.
Og en redusering fikk man før pause – en riktig flott en også. 

Christian vinner ball bak eget mål, drar seg ut på siden og spiller hard pasning til Christoffer som legger den høyt og på tvers over til Sebastian. Han nøler ikke et sekund og klinker ballen i krysset bak Greåker-målvakten.
– Vi blir presset innledningsvis, men tar oss veldig opp utover i omgangen. Greåker skyter, og de går inn, slik at vi er nødt til å løpe litt ekstra og skyte litt mer vi også, oppfordret Delebekk i pausen.

Og haiene gikk rett i angrep, men klinket baller i stengene.
– Vi taper kampen, men her er det veldig mye bra. Bra jobbing i andre omgang, sier trenerne. Særlig fornøyd var Markus som noterte seg for ekte hattrick.

Saken fortsetter under bildet

Tredje kamp for dagen gikk igjen mot Askim, og trenerne var opptatt av at samtlige spillere måtte sørge for å flytte på seg, spille mye pass, og nekte motstander å komme til skudd.
Her følger lagene hverandre lenge, og bytter på å være i føringen.
– I pausen ber vi gutta om å være fokuserte og oppmerksomme, og fortsette å jobbe, sier Jon Ivar Tjernshaugen. Og lagene fortsetter å spille jevnt. Det kommer dessuten flere flotte scoringer som resultat av gode pasninger inn foran motstanders mål, men haiene må denne gang se seg slått av Askim-guttene.

Dette var man selvsagt interessert i å revansjere mot St.Croix, og i garderoben før match var ordene klare;
– I denne kampen skal ingen motstandere få stå alene i slottet foran mål å skyte. Der skal vi være i veien. I motsatt ende skal vi derimot skyte mye. Kom igjen gutter!

Saken fortsetter under bildet

Og haiene tok beskjedene godt, og leverte hurtig og god innebandy.
– Vi scorer på gode pass og på frislagmuligheter. Dermed går vi til pause med en solid ledelse. Vi flytter dermed fokus fra skudd over på enda bedre pasninger. Videre ønsker vi å flytte spillet vårt mer inn mot midten. Vi er gode på vingene, men må lære oss å spille mer ned midten også, sier Delebekk.

Guttene fortsetter å spille god innebandy, og kan gå av banen med store smil.

Siste kamp går mot Øreåsen, og guttene får bryne seg på et tøft lag med jenter. Tøff viser også Philip at han er, da han er uheldig og får et kutt i kinnet etter et sammenstøt med en motspiller. Litt behandling på sidelinjen, et stort plaster, og evig konkurranseinstinkt sørger for at han er tilbake på banen etter kort tid. Han får dessuten notert seg for flere mål.
– I denne kampen ser vi igjen mye bra spill, både fra backer, løpere og center. Det er gode pasninger og flotte skudd, sier Delebekk etter kampen.

Stor tommel opp skal også Lukas ha, som leverer storveis keeperspill.

Mye bra å ta med seg til serierunde i Skjeberghallen. 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle