Søk
Close this search box.

G10: Seiret i Gressvikhallen

G10 vartet opp med 4 nye seire da det ble spilt seriekamper i Gressvikhallen lørdag. 

På forhånd var det bestemt at man hadde så mange spillere at man ville forsøke å kjøre rene 06- og 07-lag denne gang, i stedet for blandede lag slik det har vært tidligere.

Det var 06-erne som åpnet helgens serierunde med kamp mot Øreåsen. Det gikk svært bra, og haiene var aldri i nærheten av å bli truet.
– Mange forskjellige målscorere, og mange flotte mål. Vi er godt fornøyd med kampen, hvor guttene også viser at de er flinke til å spille mye ball med hverandre. Slik skaper vi mye sjanser, sier trener Pål Delebekk.

07-erne fikk møte samme Øreåsenlag litt senere på dagen, men slet noe mer enn sine kamerater.
– Vi tar ledelsen 1-o, men så slurver vi litt og blir for stillestående. Guttene står og ser på, og lurer litt på hva motstander har tenkt til å gjøre. Dermed scorer de brått en del mål og tar føringen, sier Delebekk.

En liten peptalk fra benken fikk imidlertid «vekket» haiene, og man begynte å produsere sjanser igjen.
– Så snart man flytter på beina, løper og jobber hardt, så kommer sjanser og mål. Det gjorde det også denne gang. Vi snudde kampen og tok en god seier. Beinhard innsats lønte seg, sier Delebekk.

06-erne avsluttet sin dag med kamp mot Fredrikstad Rød, og vartet igjen opp med storseier. Guttene løp mye.
– Det resulterer i mange muligheter igjen. Vi er også flinke til å spille ut på backen vår når vi kommer og etablerer oss i angrep, og han får gode skuddmuligheter mot motstanders mål. Og mange ganger satt ballen i nettmaskene, sier Delebekk.
Ettersom kampen gikk ba trenerteamet guttene også bli enda mer fokusert på pasningene, for å se hvordan det ville resultere i enda flere sjanser og/eller mål.
– Spillerne tok beskjedene godt, smiler en fornøyd trener Jon Ivar Tjernshaugen.

Smilte gjorde også 07-erne etter sin siste kamp mot Askim – selv om de igjen havnet bakpå etter å ha tatt ledelsen.
– Vi leder 1-0, men så går vi i samme felle som mot Øreåsen. Stillestående, opptatt av å passe på vant i stedet for inne foran målvakten vår, og dermed scorer Askim. De løper rett og slett mer enn oss i første periode, sier Delebekk.
Endringer ble gjort i pausen, og guttene fikk på ny beskjed om å huske å jobbe knallhardt den tiden de var på banen. Og det ga resultater.
– Så snart vi løper og kjemper, så skaper vi målsjanser, og det blir mål til oss. Dermed snudde vi denne gang også, sier et fornøyd trenerteam.

Både 06 og 07 kunne dermed ta turen til Skjeberghallen for å heie frem A-laget til seier over Harstad, etter selv å ha sikret doble seire i Gressvikhallen.

Nå ser ungguttene frem til tirsdagens Foreldre-kamp. 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle