G19 tok sin fjerde seier på rad
5. november 2017
Lørdag 4/11 står østensjø/dverg på døra i Skjeberghallen
7. november 2017
G10

– Dette er fantastisk innsats, og det er moro å se på dere, roste trenerteamet Cato Heidenberg og Ole Johnny Aasen guttene på G10 etter helgens serierunde i Askim.

For det var mange smil, mål og jubelrop i Askimhallen lørdag 4.november.
Og det startet med oppgjør mot nettopp Askim for de Blå G10-haiene. Et blått lag, hvor flere spilte sine første kamper. Heidenberg og Aasen la derfor enkel taktikk i garderoben før match, og sørget for at alle spillere visste sine oppgaver.
– Også blir det viktig å spille mye pasninger, og ikke glemme å ha det gøy, understreket Cato Heidenberg før guttene entret banen.

Og gøy ble det. Både for spillere, trenere og blått publikum. For pasningene satt godt, og avslutningene endte med nettkjenning opptil flere ganger.
Noah P. vartet opp med den ene flotte scoringen etter den andre, hvor den med «piruett» i forkant nesten må sies å være den flotteste.
– Vi spiller hverandre fri til gode sjanser, og vi skyter på rett plass, roste Heidenberg gutta i pausa.
– Det er rett og slett fantastisk innsats. Fortsett å løpe og jobbe, fortsatte han.

I mål vartet Magnus opp med feberredninger, de få gangene han ble satt på prøve.
– Det gikk egentlig veldig greit, oppsummerte han etter storseieren. Mens foreldre klappet på tribunen.

Saken fortsetter under bildet
G10

Kamp nummer to skulle bli litt tøffere. Øreåsen var både større og sterkere, og trenerteamet måtte minne haiene på hvor viktig det er å løpe.
– Ikke bli stående stille. Løp, spill ball, og skyt på mål, forklarte de.

Ikke uventet var det Øreåsen som åpnet best. Med høyt press stresset de blå haier, som slet med å få til det gode spillet man hadde sett i kampen mot Askim.
– Vi må løpe mye mer, våge å stille oss i veien for motstanders skudd, og være fremme med kølla, forklarte Heidenberg.

Og når haiene begynte å løpe, passe og skyte, så ble det faktisk nettkjenning til slutt også i denne kampen. Dessverre ble det litt mye stang ut, eller skudd til side eller over mål.
– Men vi gjør en god innsats, og mange viser at de tar steg, sa trenerteamet.

Saken fortsetter under bildet
G10

For de hvite G10-gutta gikk det bedre, med to seire.
– Den første kampen møter vi igjen Øreåsen, men denne gang er det kun haier på banen. Det ble flere flotte mål, blant annet av Fabi og Theo, sier Cato Heidenberg.

Han berømmer måten ballen ble spilt fra mann til mann, eller gutt til gutt, før man avsluttet i gode posisjoner.
– Vi var aldri presset og gikk til pause med solid ledelse, sier han.

Også mot Slevik i dagens siste match ble det målrikt.
– Vi satt oss fokus å ha mye pasninger innad i laget også denne matchen, og gutta responderte. Gode pasninger resulterte i flotte angrep og veldig mange og fine mål, forklarer trener Ole Johnny Aasen.

– Totalt må vi kunne si at lørdagen ble en vellykket og utrolig morsom dag i Askimhallen. Det er moro å se utviklingen i gruppa, og de spiller som lag. Veldig mye pent spill, avslutter han.