Søk
Close this search box.

G10: To nye seire

Det ble to gode seire da G10 spilte seriekamper mot Askim og Trolldalen lørdag. 

– Før kampen mot Askim snakket vi om å løpe mye, og være flinke til å spille pasninger. Og det lykkes vi virkelig med, sier trener Pål Delebekk.

Det ble riktignok ikke like mye løping som trenerteamet kanskje hadde sett for seg, men årsaken var at de unge haiene stort sett fikk spille offensiv innebandy.
– Vi styrer kampen, og det eneste målet vi slipper inn er på frislag. Men guttene er flinke til å se etter pasningsmuligheter, og benytte seg av dem. Det er ting vi har jobbet med den siste tiden på treninger, og det er fint å se at de tar det ut i kampsituasjon, sier Delebekk.

Kampen i Tindlundhallen ble svært målrik, og publikum var vitne til mange flotte scoringer signert haiene. I tillegg til gode avslutninger offensivt, var det solid spill av backene.
– Guttene var naturlig nok svært fornøyd med storseier over Askim, men vi måtte nullstille litt foran kampen mot Trolldalen. Da fikk de beskjed om at det måtte jobbes hardt i begge ender av banen, i tillegg til at vi ønsket få mye baller på motstanders mål, sier Delebekk.

G10

Og det var ingen tvil om at haiene måtte jobbe hardere mot Trolldalen. Motstanderen var flink til å bryte opp spillet haiene forsøkte sette, og kom stadig til farlige sjanser. Trolldalen var også i føringen med både 1-0, 2-1, og 3-2.
En utligning fra Christian til 3-3 virket imidlertid å gi haiene ekstra tenning, og da Philip førte guttene i ledelsen for første gang i kampen med 4-3, var det stor stemning i hallen.
– Publikum lagde bra liv på tribunen, og guttene viste at de satte pris på det ved å takke tribunen etter kampen. Og det var jo en spennende kamp, sier trener Jon-Ivar Tjernshaugen.

For det ble også sluttresultatet, og G10-guttene våre kunne dermed feire to nye vinster i sesongen.
– Ikke bare var det spennende en spennende kamp, men det var en kamp med skikkelig hard fighting. Det gikk jo til og med ut over køller, fortsetter Tjernshaugen med et smil.

Pål Delebekk er enig i at det var godt med to mål på slutten og dermed seier også over Trolldalen, men er klar på at G10 fremdeles har ting å jobbe med;
– Vi spiller fremdeles litt mye baller inn i midten foran egen målvakt. Det må vi slutte med. Men vi gjør også mye bra, og vi scorer igjen mye flotte mål. Vi skal jobbe på videre, og ser frem til nye kamper, avslutter han.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle