Søk
Close this search box.

G10: – Vi scorer mange og pene mål

– Vi scorer en del mål, mange flere enn vi slipper inn, og vi er flinke til å hjelpe hverandre. Det tenker jeg er bra. Slik oppsummerer trener Pål Delebekk helgens serierunder for G10 i Gaustadhallen. 

De unge haiene leverte gode matcher i Øreåsenhallen i slutten av oktober, og var klare for nye utfordringer mot henholdsvis Slevik x2, Greåker, og Fredrikstad Rød i Gaustadhallen i dag.

fullsizerender
Åpningsmatchen mot Slevik bød på mye godt pasningsspill, samtidig som guttene viste at de kunne kontrollere spillet også hjemover på banen.
– Vi var gode til å være tett oppe i motspiller og frata de mange målsjanser, forteller en av lagets trenere Pål Delebekk.
Det var riktignok en del spente spillere da det sto 4-4 bare få minutter før slutt på kampen, men to raske baller i nettmaskene sørget for jubel til de blå.

Kamp nummer to mot Greåker skulle vise seg å være tøffere, og de blå gutta våre virket nesten litt tatt på senga. En liten taktikkprat med spillerne på benk endret mye, og vi kom dermed fort inn i kampen igjen. Det ble en absolutt godkjent kamp, selv om de røde rivalene sørget for G10s første tap for sesongen.

Returmøtet med Slevik ble en lærepenge i at man må flytte på beina hele tiden, og være villige til å kjempe om ballen.
– Vi avsluttet med en solid seier over Fredrikstad Rød, og alt i alt var det mye bra spill i denne serierunden, sier Pål Delebekk og fortsetter;
– Vi viser at vi kan spille pasninger, vi scorer mange og pene mål, vi hjelper hverandre på banen, og vi har tidvis fantastiske keeperprestasjoner bakerst. Vi har nok litt å gå på kapasitetsmessig, og vi kan også bli enda flinkere til å flytte ballen hurtigere, men det er noe vi skal jobbe med, avslutter han.

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle