Jenter 12 haiene møter Sveiva
5. februar 2017
G8 blå, Minirunde Gaustadhallen
5. februar 2017

Da er det klart for sluttspill for G12. Vårt hvite lag stiller i AVD. 2. Først ut var Askim på bortebane. I utgangspunktet skulle vi starte med ett litt annet lag mot Askim, men grunnet guttefall på grunn av boyflu( en mild avart av den livsfarlige sykdommen manflu)måtte vi tilkalle forsterkninger fra det blå laget. Men grunnet de svingete veiene fra Sarpsborg til Askim og foresatte med tung høyrefot hadde vi kun åtte spillere til start hvor halvparten fortsatt var svimle og kvalme etter kjøreturen.

Om ovennevnte var grunnen vites ikke, men Askim kommer først på målprotokollen (2:38).Trenerteamet gjorde noen knallharde valg og bestemte seg for å legge seg bakpå. Ja, du leste rett, duoen Wiig og Haglund la seg bakpå! Dette så ut til å fungere meget godt mot et Askim lag som stilte med over tre hele rekker. Harald spiller nok en knallkamp og satt vår første for dagen bare noen minutter etter (4:20). Deretter setter Mathias de tre neste målene (6:10,9:12 og 9:38). Deretter blir det ingen flere mål i første omgang. Dette viser hvor jevn denne kampen var. Simon debuterte i mål, han fikk oppvarmingen som eneste grunnlag. Med ett mål bakover må vi kunne si at dette var en fantastisk debut.👍😃

I andre omgang er Peter klar for buret, vi teller da totalt ni spillere. Det er vi som først får nettkjenning, denne gang ved Linus (24:30). Det går altså 15 minutter i kampen uten at noen av lagene setter ballen i mål. Det var mye kriging om ballen og keeperene på begge sider stod som helter. Wiig kommenterte i etterkant av kampen, at keeperen til Askim var noe av det bedre han har sett. To minutter senere er Askim på målprotokollen igjen (28:04). Deretter setter Mathias sitt fjerde for dagen (28:04). To minutter senere putter Harald sitt andre for dagen (29:52). De siste ti minuttene kjente guttene at presset i mot ble hardt. Askims storspiller Tobias har høy fart og meget god teknikk og satte to mål etter at vi ikke orket helt hjem (31:00 og 32:10). Med seks minutter igjen kunne dette bli skummelt, men gutta bet tennene sammen og klarte å holde buret rent og pynta på resultatet i det 38 minutt. Hvis ikke hadde det blitt uavgjort i andre omgang. Noen ganger er det helt OK at det ikke er tre omganger…..

(Den voksne på bildet insistere på å være med på bildet, han representerer ikke klubben. Ryktene sier han er RØD og at han er den største pusheren av innebandykøller i byen. Så her går kritikken til fotografen som ikke gjorde skikkelig research før bildet ble knipset. Denne mannen sørger for at baggene til våre håpefulle til enhver tid inneholder flere kg og ofte et tosifret antall køller i baggene! Rett og slett økonomisk uansvarlig å ha han i nærheten av barna! 💸🏑)

For den som ikke forstod seg på spøken, så er mannen svensk, trener for Greåker og jobber på Salming. 😉 Takk for meget godt samarbeide gjennom mange år og håp om mange mange flere, Bosse! 👍

Resultat: 4-8(1-4)(3-4)