Søk
Close this search box.

G12 avd. 1, Fredrikstad hvit mot Blåhaiene 05.03.2017

Da var endelig tiden inne for et klassisk rødt vs blått igjen. Fredrikstad starter definitivt best, spiller ballen og løper mye. Vi stresser og springer imellom og henger for mye etter. Dette resulterer i at vi ligger under med 4-0 etter første omgang. Selv om enkelte har trent i vinterferien, var vi tydelig kamprustne.

Hovedtrener Ståle gjør en taktisk endring, rekkene spiller 2,2,1 i stedet for 2,1,2. Det ser ut til å fungere bedre. Fredrikstad detter litt av, og vi har overtaket i stort sett hele omgangen. Det resulterer i fire mål. Det  første (5:41) ved Magnus som klinker ballen i krysset med et slagskudd etter en pasning og godt forarbeide fra Mathias. Det andre målet (10:44) setter Mathias etter en pasning fra Magnus. Fredrikstad setter sitt siste for dagen på (15:33), vi kommer raskt tilbake og setter vårt nest siste for dagen (18:10) ved Adrian etter pasning fra Mathias. Vårt siste mål for dagen (19:46) putter Mathias etter en flott pasning fra Herman.

Vi vinner altså andre omgang 1-4. Veldig synd vi ikke spiller 3 x 15 min. 😉 Da hadde vi garantert tatt med oss seieren hjem. Vi ser frem mot returoppgjøret  i haibassenget Fredrikstad! 🙂 Lykke til mot Øreåsen i morgen.

Resultat: 5-4 (4-0)(1-4)

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle