Søk
Close this search box.

G12, Blåhaiene mot Fredrikstad hvit 30.03.2017

Siste seriekamp for sesongen for blåhaiene G12 starter med ett brak. Vanligvis sliter vi med å finne hull på Fredrikstad hvit som stiller med kun 04 gutter. Denne kampen skulle vi gi alt, løpe og være tøffe i duellene. Det gir umiddelbart resultater. Meget høyt press med hele rekka gjør at Fredrikstad mister ballen i forsvar, og etter litt «klabb og babb» setter Adrian sin første for dagen allerede på 0:46. Vi har spillet og ballen mest i hele første omgang, Fredrikstad er tydelig overrasket og sliter med å komme over midtbanen. På 12:09 setter Mathias 2-0 målet etter en pasning fra Adrian. Nok en gang fordi vi ligger høyt og presser. Bare to minutter senere, er duoen på farta igjen. Hele rekka jobber knallhardt og jobber inn 3-0 målet, Adrian putter med pasning fra Mathias. Aldri har gutta jobbet så bra og vært så fokusert. Herman J var veldig nære på å sette 4-0 målet, men skuddet gikk dessverre i stolpen og ut igjen. Philip gjør en kjempe omgang og holder nullen. Vi har litt flaks, Fredrikstad setter en i tverrliggeren som spretter over i det siste spilleminuttet av første omgang.

I andre var det dessverre slutt på flaksen, og dessverre var det slut på kondisjonstanken til gutta også. Vi holder nesten ti minutter ut i andre omgang før vi begynner å bli skikkelig slitne. Fredrikstad setter sitt første for dagen på 29:07. Etter dette var det kun Fredrikstad som kom til de store målsjansene. Vi klarte ikke å jobbe helt hjem og Fredrikstad kom i overtall flere ganger. Fysikken, farten og kondisjonen kom til sin rett og med et par «tullemål» så var de i føringen på 17:39. Gutta jobber iherdig, men det var tomt. Som Ibsen kanskje ville sagt det, «Tomt, her er ikke mer…..» Philip står en forrykende annen omgang, men det blir for mye «feil» vei de siste ti minuttene.

Det er små marginer i denne kampen, og mye tyder på at om vi får litt bedre kondisjon så kommer ikke Fredrikstad over midtbanen. Vi har definitivt spillet og etter denne kampen tror jeg flere av gutta lærte mye. Med innsats og fokus kommer resultater. Aldri har det vært så mange blåhaier med rød mos på banen. Etter innsats å dømme fortjente vi virkelig å vinne denne kampen, men det ville seg ikke denne gangen. Ved å gjøre noen små endringer i andre omgang eller litt mer kondisjon, er vi overbevist om at vi hadde tatt det hjem denne gangen. Vi får en liten mulighet for revansj til helgen på Salva Cup hos Øreåsen, men vi rekker dessverre ikke å få opp kondisjonene på to dager. Gratulerer (nok en gang) Fredrikstad, med seieren og andreplassen i puljen. Det var nære……  En to tre….. SHARKS!!!

Resultat: 3-5 (3-0)(0-5)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle