G12, Fredrikstad rød mot Hvithaiene
12. februar 2017
Øreåsen – Sarpsborg BLÅ, res 3-5 og 3 poeng
12. februar 2017

Blå mot Rød er alltid spennende. Uansett alder! Når det er sagt, spiller begge lag hardt, men innenfor regelverket og uten utvisninger. Slik bør det egentlig være i denne årsklassen.

Vi stiller med 12 spillere som er veldig tente på å revansjere det knappe nederlaget sist Bulldoggene var på besøk (2-3). Greåker stiller med 10 «kun» spillere. Greåker starter friskt og presser oss høyt, de presser inn to mål (06:55 og 08:17). Vi reduserer ved Matias på 11:20. Greåker er til igjen på 17:06, men Mathias putter på 17:13 igjen. Det var det siste målet før pause.

Vi bruker kun 52 sekunder på å komme i kapp i andre omgang, Nicolai setter et langskudd i krysset. Noe Wilmer hos Greåker likte dårlig, på 0:57 jobber han inn sitt tredje for dagen. Høy fart og god teknikk i mot sliter vi med å demme opp for. Men dette var starten på slutten for Bulldoggene, etter dette tar vi mer og mer over. To fulle rekker som  mater på og spiller ut motstanderne. Mye bra spill i andre omgang. Mathias setter sitt tredje for dagen etter pasning fra Magnus på 04:50. Allerede 6:26 setter vi 5-4 målet og leder for første gang i kampen ved Ole som kriger til seg ballen og gjør jobben selv. Bulldoggene er nå slitne, vi spiller mye ball og de må løpe i mellom. På 7:53 setter Mathias sitt fjerde for dagen. Greåker tar da time out. Men vi har mer krutt igjen, Mathias serverer Adrian som setter den kontant i buret på 11:40. Mathias serverer nok en ball, denne gangen til Linus som setter vår siste mål for dagen på 13:52. Etter dette rir vi av kampen og spiller mye ball i egen sone. Greåker pynter på resultatet på 17:04.

Ingen tvil om at dette var en lagseier, selv om Mathias ar innblandet i seks av åtte mål. Bekkene gjør en formidabel jobb og holder skuddene unna. Philip gjør også en god kamp i buret. Vel blåst gutter! 🙂

Resultat: 8-5(2-3)(6-2)