Søk
Close this search box.

G12, Blåhaiene mot Øreåsen 12.03.2017

Blåhaiene møter Øreåsen for andre og siste gang i sluttspillet for G12. Avd. 1. Målet for kampen var å gjøre det bedre enn sist vi møtte Øreåsen på bortebane. Da tapte vi knepent med ett mål.

Øreåsen går hardt ut og vi er ikke «på». En virkelig dårlig første omgang av Blåhaiene. Enten så lystrer ikke skoene eller så er fokuset helt andre steder. Øreåsen noterer seg fem mål i første omgang og vi kun ett.

Det blir noe bedre i andre omgang, Øreåsen får kunn ett mål og vi setter tre. Positivt er det å vinne andre omgang, men veldig synd at vi ikke klarer å holde fokuset i første omgang, det har dessverre blitt en gjenganger i sluttspillet. Blåhaiene har to kamper igjen, så målet er enkelt. Kan vi klare å ha fullt fokus i tomgangen tyve?

Selv om det blir nok et tap mot Øreåsen, er det selvfølgelig noe positivt. Til tider gjør vi faktisk det vi trener på. Men mot et så godt lag som Øreåsen, som totalt sett har god løpskapasitet og enkeltspillere med svært gode ferdigheter så er ikke det nok. Alle må ta seg helt ut og gjøre jobben skikkelig. Først da kan vi følge de beste lagene helt til døra….

Resultat: 4-6(1-5)(3-1)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle