G12, Fredrikstad hvit mot hvithaiene

Nye viktige signeringer på plass
14. januar 2017
J16, Sharks – Sagene 7-1
14. januar 2017

Det nærmer seg sesongavslutning før G12 deles opp i to avdelinger. Vi har et tøft program på slutten, fire kamper på fem dager for det hvite laget. Vi velger derfor å stille guttesterke i de to kampene mot Fredrikstad. Gløtter man på tabellen skjønner man raskt at dette ikke blir noe «walk in the park». Bare noen minutter inn i kampen får trenerteamet en skikkelig déjà vu opplevelse. Hvor var det vi så dette sist? Vi henger etter ett til to skritt hele tiden og blir rett og slett spilt ut? Jo da, i Gøteborg for bare en uke siden. Fredrikstads hvite lag består kun av 04 gutter, akkurat som de lagene vi spilte mot i Gothia.

Selv om vi henger etter i perioder og faktisk går alt for mye tur i «parken», er det ikke helt mørkt. Vi klarer å spille oss til to fine mål. Nicolai R og Mathias står for våre mål. Fredrikstad setter tre mål med meget flott spill, de tre andre var mer «kalabalik» foran mål hvor de er heldig og at ballen finner nettmaskene. Målene skal selvfølgelig ikke bagatelliseres, Fredrikstad vinner fortjent i dag. De løper mye og presser høyt, når vi ikke klarer å følge samme oppskrift, blir det tøft.

Vi er på ingen måte dårligere teknisk og spillemessig, men det går alt for seint og vi løper alt for lite. I returkampen i morgen blir dette hovedfokus, kan vi klare å pynte på resultatet i morgen?

Resultat: 6-2(2-1)(4-1)