G12, Gothia 2017 kamp 3 mot Partille

G12, Gothia 2017 kamp 2 mot Bjärreds
6. januar 2017
6. januar 2017

I dagens tredje kamp mot Partille som vinner puljen henger vi godt med i første omgang. Men så raknet det litt, vi er ikke flinke nok til å jobbe hjem og bekkene er ikke tett nok oppe i vingene til Partille. Adrian og Mathias står for våre to nettkjenninger.

Kampen er merkelig på flere måter.  2-4 målet til Partille kommer i undertallsspill etter en utvisning. Vi og våre publikummere mener perioden er over før skuddet blir avfyrt mot mål. Men sekretariat og dommere mener skuddet ble avfyrt innen signalhornet som ingen hører låter. Vi får derfor et langt dårligere utgangspunkt i andre omgang. Det virket som det påvirket gutta og trenerteamet. Piffen gikk litt ut av laget.

Den andre bizzarre merkeligere får vår habile bekk, Harald erfare. Ikke nok med at svenskene spiller hardt. De tyr også til skikkelig dirty tricks, litt usikker på hva trikset heter, men å ta tak i motstanderens genitalier er å dra det vel langt….. 😳👎

Partille pynter på resultatet til 2-7 i andre omgang. Uansett ingen dårlig kamp av gutta, men vi blir straffet hardt for at vi ikke gjør jobben 100 %.