Søk
Close this search box.

G12, Hvithaiene mot Halden 04.03.2017

Første kamp for hvithaiene etter vinterferien. Vi er fortsatt litt tynt bemannet da spillerstallen fortsatt sliter med noen skader. Vi leier derfor inn to fra J14 for å sikre at vi har to rekker igjennom hele kampen. Tusen takk for hjelpen Marie og Julia. Normalt sett ville vi lånt noen fra G10, men de hadde serierunde selv denne dagen. Og J12 spilte i kampen før oss, så da var det ikke mulig å låne noen derfra heller.

Helt oppriktig hadde vi regnet med en jevn og fin kamp. Dessverre ble det ikke slik, Halden stiller med åtte spillere og vi stiller med 13. Det blir mye mot Haldens mål i denne kampen. Både utespillerne og Haldens keeper spiller tappert og gir ikke opp før hornet lyder for andre gang.

For vår del må vi ta med oss det positive at mange av våre gutter får nettkjenning i dag. Det er bra for selvtilliten til laget og den enkelte spillers mestringsfølelse.

Vi har spilt mange kamper opp igjennom med Halden, noen som denne men også mange jevne kamper. Vi håper på å kunne invitere Halden ved en senere anledning til en treningskamp hvor trenerteamet lover å ikke være «paranoide» og kun ta med spillere fra egen stall. Invitasjon kommer!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle