Øreåsen – Sarpsborg BLÅ, res 3-5 og 3 poeng
12. februar 2017
Årsmøteinnkalling Sarpsborg Innebandyklubb
12. februar 2017

Endelig var det duket for blått lag mot Øreåsen. Etter to tap med hvitt lag var det på tide å flekke litt haitenner. Stallen er noe redusert, men vi stiller to hele rekker pluss en i tilfelle «beinvondter» som flere av småhaiene sliter med om dagen. Heldigvis holdt alle parene som møtte til kamp i dag.

Trenerteamet velger denne gangen en strategi om å ikke bruke unødvendige krefter og sette opp to jevngode rekker. Fra før vet vi at gutta i sort og hvitt løper mye og fort. Strategien viser seg å fungere meget godt. Dette ble en svært jevn kamp. Vi får første nettkjening ved Mathias på 01:29 etter pass fra Aleksander. Totalt blir det scoret 19 mål i denne kampen. Det som er artig, er at begge rekkene produserer like mye, førsterekka putter fem mål (Adrian 3 og Mathias 2) og andrerekka putter fire (Harald 2, Benjamin 1 og Jesper 1). Assist fra førsterekka er Aleksander (1), Nicolai (2), Adrian(1) og Mathias (2). På andre rekka Markus(1), Ole (1) og Linus (1).

Som nevnt innledningsvis en litt annerledes kamp for blåhaiene, vi velger å spille langballer over løperene til Øreåsen som presser høyt og dette med stort hell. Hele laget bidrar til målene og vi holder tempoet oppe igjennom hele kampen. Øreåsen har en spiller som utmerker seg, med høy fart og fantastisk teknikk, Joachim setter sju mål og har to assist. Altså innblandet i 90 % av målene til Øreåsen. Oppgave til neste gang gutter, klare å ta ut raske spillere uten å være for harde og ufine i taklingene. Ingen grunn til å henge med hodet etter et knepent tap på bortebane.

Nå har vi tre uker til neste kamp, de ukene skal vi trene bra. Vi kjører på med fire treninger hver uke. Vi gleder oss til returen den 12.3 Øreåsen, velkomne skal dere være! 🙂

Resultat: 10-9(6-7)(4-2)