Søk
Close this search box.

G12, Plankecup 1-3.09.2017

Blod,
svette,
tårer,
glede,
mestringsfølelse,
nederlag,
seier
og blodprisa hamburgere.🍔

?

Plankecup i Fredrikstad med Slevik IBK som arrangør.  Denne cupen er for de fleste lag starten på en ny sesong. Nye medspillere og nye trenere. Derfor blir Plankecup, som er en veldig fin bredde cup, en ypperlig start på sesongen. G12 stilte med to lag, hvitt og blått lag. Vi var i utgangspunktet for få spillere for å få til to fulle rekker på begge lag. Vi fikk derfor inn tre reddende engler fra J14(Gjorde det vondt når dere datt ned fra himmelen? ;)). Rumaiza, Sofie og Ronja, tusen takk for hjelpen!

Hvitt lag spilte i gruppe 2 i innledende kamper. Tunet 05, Askim, GIF og Lørenskog var deres motstandere.

Første kamp ble spilt midt i beste taco tid på fredag mot Askim. Siden G12 selv har kun en keeper, stiller Mikkel(07) fra G10 sporty opp. Hvithaiene vinner 8-5. En meget god start på turneringen! 😃


Mikkel in action

 

På lørdag var det Lørenskog hvithaiene skulle måle krefter med først. Siden vi for tiden ikke har nok keepere, stod Fabian(07) i første omgang da de to andre keeperene spilte i andre kamper. En på fotballcup og en på blått lag i Borgehallen. Fabian stod heroisk i mot Lørenskogs overlegne fysikk i første omgang. Her ble hvithaiene spist hele av Lørenskog. Vi taper 10-0.Det var lyspunkter, som kanskje ikke synes av resultatet, men vi var meget nærme nettkjenning flere ganger. Lørenskog blir nr. to i puljen.


Size matters….

 

I kamp nr. 2 stod GIF Fighters på menyen. Etter en god «pep-talk» i garderoben, var hvithaiene klare på ny. Dette blir en meget spennende og jevn kamp. Det er slike kamper man lærer av og blir en bedre innebandyspiller av. Det blir gjort et lite taktisk bytte i andre omgang. Vi prøver med noe mer fysikk fremover. Det viser seg å fungere meget godt. Sander putter to raske og vi er i føringen. GIF henger godt med og er nære ved å utligne flere ganger. Vi tar seieren til slutt med sifrene 1-4. Veldig bra jobbet hvithaier, trenerteamet er meget stolte av dere! Å komme tilbake etter et stortap mot Lørenskog, jobbe knallhardt i 2 x 15 min og gå av banen med store smil om munnen og hendene hevet over hodet. Det er ekte idrettsglede!

I siste kamp mot Tunet 05 visste vi at det ville bli tøft, de hadde kun sluppet inn ett mål mot de andre lagene i puljen og puttet hele 54 mål på 90 minutter (tre kamper). De vinner puljen formidabelt 72-1. Vi snakker mål pr. 100 sekund! Et lite hint til arrangøren, det kan godt hende at det ville ære lurt å ha påmelding i to nivåer i de yngste klassene. Når det kommer rene 05 lag i G12 med overårig keeper kan dere være greit å «skåne» breddelagene. Den som er rask i hodekalkulatoren, har da for lenge siden kommet frem til et 0-18 tap. En litt kjedelig slutt for hvithaiene på denne cup’en, men det er absolutt ingen grunn til å henge med hodet. Hvithaiene blir nr. 3 i puljen og er mange innebandyerfaringer rikere. Meget bra jobba!  👍


Tøffe tak i den siste kampen….

Tusen takk til Anne-Marit Eriksen for mange flotte bilder av hvithaiene i aksjon i helgen!

 

 

Blått lag stiller i gruppe tre mot følgende lag: Slevik, Ski, Strømmen og Holmlia. Vi havner i pulje med en del ukjent lag for oss. Så dette visste vi ville bli meget spennende. Det eneste kjente laget for oss, var Slevik som i hele forrige G12 sesong spilte med G11 lag (05/06). Så her viste vi at vi skulle få brynet oss. Med Pirates cup i minnet til trenerteamet, hvor vi vant knepent på straffer, så måtte vi gi alt fra første sekund.

Og det er nettopp Slevik vi møtte i første kamp på Fredag kveld, fortsatt i beste taco tid. Vi ga alt fra første sekund som planlagt, det ga etter hvert resultater. Slevik henger godt med og Sleviks sisteskanse, Tina, står som en vegg. Når den store damen slutter å synge, står det 3-1 på tavle. Blåhaiene kan dra hjem til kald taco og vasne tubs, men en god start på turneringen.

Første kamp på lørdag var mot Holmlia, resultatet tilsier kanskje noe annet, men dette ble en meget jevn kamp. Vi hadde riktignok spillet, men med en gang intensiteten ble sluppet ned et hakk, kom de over på vår bandehalvdel og skapte farlige situasjoner med en gang. Seier 3-9.

Lørdagens andre kamp var mot Ski. Egentlig det samme som mot Holmlia, vi hadde spillet og ballbesittelsen, men med en gang intensiteten ble dratt ned, var de der. Tidlig i kampen var det meget jevnt og Ski hadde mange muligheter og var uheldig med både stolpe- og tverrliggerskudd. Denne kampen kunne fort ha vært meget jevn, men vi drar i havn en meget bra seier med sluttresultatet 8-1.

I søndagens første kamp, møtte vi Strømmen og hvis vi klarte å vinne denne ble vi puljevinnere og ville gå rett til semifinale. Samme oppskrift som tidligere, høyt press og høy intensitet. Oppskriften fungerte igjen, vi vinner 1-10 og går direkte til semifinale!😃👌

Motstander i semifinalen ville enten bli Tunet 06 eller Slevik. Lokalpatrioter som vi er, håpet vi selvfølgelig på Slevik. 😉 Slevik henger godt med, men må til slutt se seg slått med sluttsifrene 5-1.

Med bare ni utespillere, hvorav tre som sliter med skade begynner det nå å røyne på. Men en ting var sikkert, det skulle ikke bli to lag med lilla drakter i finalen! Gutta biter tennene sammen og gir alt. Ingen stor endring i kampstrategi, full gass og høyt press fra første dropp. Vi leder med to mål etter halvannet minutt! Det så ut til å fungere meget bra, men 06 gutta til Tunet ga seg definitivt ikke. En meget jevn kamp hvor vi til slutt vinner 7-2. En utrolig underholdene kamp hvor blåhaiene virkelig viser hva de er gode for. Best når det gjelder!

FINALE! Som forventet blir det Tunets 05 gutter som vinner den andre semifinalen mot Lørenskog. Vi har nå tre spillere som må innom turneringens fysioterapeut for behandling for «vondter» før kamp. Siste rest av krefter skulle tas ut. Det viser seg tidlig at dette er et helt annet lag enn 06 laget til Tunet. Mer fysikk, mye høyere tempo, samspilte og knallharde skudd. Et toppet 05 lag med overårig keeper blir for mye for blåhaiene, vi hang rett og slett ett skritt etter hele veien. Vi får ett trøstemål på langskudd fra Magnus som går mellom beina på keeperen. Det er godt å se at også så gode spillere og lag ikke er feilfrie, i løpet av turneringen har denne keeperen sluppet inn to(!) mål. Ett i innledende kamper og ett i finalen. Dette viser hvor stor forskjell det er på lagene som er påmeldt denne turneringen. Ingen over ingen ved siden, Tunet 05 vinner lett Plankecup 2017 for G12. Vi bøyer oss i håndballklisteret og gratulerer!

BLÅHAIENE VANT SØLVET, smaker like godt som gull i denne sammenheng. Veldig bra jobbet gutter, trenerteamet er meget stolt av deres prestasjon!


Sølvvinnerlaget G12 Plankecup 2017

 


Sølv, godt som gull….

Trenerteamet benytter anledningen til å takke Slevik for et prikkfritt arrangement. Godt gjort å mobilisere så mye krefter fra klubbens medlemmer to ganger i året! 👌

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle