Ny spiller til herrer elite
31. august 2021
Ny kontrakt for Skjalg Søby
8. september 2021

I årets «light» utgave av Plankecup, går vårt G12 lag helt til topps. Vi tapte mot gårdagens vinnere av J13( Tunet) i puljespillet. Jentene stilte opp på veldig kort tid da ett av G12 lagene trakk seg i siste liten. Veldig sporty gjort jenter! 👍💪

I semifinalen møtte vi Tunets G11 lag, her ble det en komfortabel 4-10 seier.

Det var derfor duket til en aldri så liten revansje mot jentene i lilla og gult. Etter full tid stod det 2-2 på tavlen. Etter 5 minutter med «sudden death» var det samme resultat. Det hele skulle avgjøres på straffer. Ulrik setter kontant vår første straffe rett i krysset. Theo presser jentenes første ut i stolpen, vi brenner den andre straffen. Spenningen var til å føle og ta på. Helt tyst i hele hallen. Den andre straffen til jentene reddes av en årvåken Theo som følger opp når han blir dratt ut på siden. Redning! Benny får en sjanse for å rette opp den brente i 2e. omgang. Han rusler rolig mot målet og smeller den rett forbi Tunets målvakt rett ved siden av stolpen.

Jubelen står i taket!

Gratulerer gutter, dette står det respek av! Jentene var i snitt ett hue høyere og noen av de veide brått nesten det dobbelte. Antagelig Norges beste J13 lag. Vi takker Tunet for en meget spennende finale, og Slevik som arrangør av Plankecup!

https://teamplaycup.se/cup/?overviewplayoff&home=plankecup/21&scope=G12&layout=1&lang=swe