Søk
Close this search box.

G12, Salva cup 2017 Blåhaiene

Veldig hyggelige å bli invitert av Øreåsen til cup. Lagene som stilte i denne cupen var Øreåsen, Askim, Fredrikstad hvit og våre kjære blåhaier. Nå skulle vi virkelig vise hva vi er gode for. Kampene spilles i 2 x 15 minutter. Noe som passer oss veldig bra, da vi ikke har de helt store «drivstofftankene» i laget enda.

Første lag ut var vertene, vi gir alt og får vår første seier mot Øreåsen i år. En knapp seier, men en seier! Vi vinner 6-7.

Andre kamp var mot Fredrikstad, nesten det samme laget vi tapte knepent mot på Torsdag. De manglet en del spillere da de var på vår cupen i fotball. Selv med en kamp i beina tok vi hjem dette greit. 5-3 seier.

I den tredje kampen mot Askim vinner vi komfortabelt. En ting er sikkert, Askims keeper gjorde jobben i dag. Selv med en del mål bakover, ga han aldri opp, stod som en helt og reddet mye i alle dagens kamper.

Det betyr at vi var ubeseiret i innledende kamper. I semifinalen skulle vi møte Fredrikstad igjen. Denne gangen med to fulle rekker+. Fotballgutta var slått ut av vår cupen, så da tok de turen til Øreåsen for  å hjelpe til i de siste kampene.

Det var merkbart at Fredrikstad hadde styrket troppen, og vi var slitne. Gutta måtte ned i kjelleren for å hente nye krefter de ikke visste var der. Det begynte å koste, vondter og smerte ble satt til side. Vi ledet hele veien, men det var jevnt, meget jevnt. Noe sluttresultatet 5-4 i vår favør viser. DEILIG, for første gang i sesongen slår vi Fredrikstad! Ikke bare en gang, men TO, på en og samme dag!

Blod svette og tårer, det hører med. Men det er verdt det! Tøft med «skuddsår» synes Mathias.

Kunne dette holde hele veien? Klart for finale mot Øreåsen. Kunne vi klare å ta de en gang til? Det begynte å bli tynt i rekkene. Vi hadde ikke med noen ekstra spillere i dag. Sykdom og skader satte en stopper for det. Øreåsen stolte med tre rekker+, de hadde mere fart i beina og satt to raske tidlig i finalen. Vi klarte aldri å svare på tiltale og Øreåsen dro i fra og fikk en komfortabel seier, 8-4. Gratulerer med gullet Øreåsen! Vel fortjent med guldbykla og gavekort pålydende 6000.- fra Salva.

Selv om det gikk en kule varmt på benken er vi svært fornøyde med andreplassen. Stolt av dere gutter! Alle kan være stolte av seg selv og deres prestasjoner på banen! Tenker dere sover godt i natt.

Gratulerer med andreplassen blåhaier!

 

Dagens dommerduo fra Felleskjøpet(?!), godt ikke våronna stod for tur denne helgen. Heldigvis tok de ikke med høygaflene . Men de satte seg tidlig i respekt og dømte hardt men rettferdig. Vel blåst gutter!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle