Søk
Close this search box.

G12, serierunde 1 Blått lag Gaustadhallen 15.10.2017

Endelig seriekamper igjen! I første runde for Blåhaiene stod Trolldalen og Slevik på menyen.

Første måltid var Trolldalen. Første omgang blir en veldig jevn og fin kamp, mye bra spill begge veier og vi merker at Trolldalen har gutter med mye krutt i beina siden de også spiller fotball sammen. Vi leder 2-5 etter første tyve.

De neste tyve så begynner gutta fra Trolldalen å bli slitne, de jobber tappert, men siden de stiller med kun en(!) ekstra på benken blir det tøft mot Blåhaiene som stiller med to fulle rekker og et ekstra løperpar. Vi husker godt at vi for to sesonger siden, hadde fine jevne kamper mot Trolldalen, vi får håpe de klarer å reise håkjerringa fremover og får til to fulle rekker de også. Tvi tvi!

Vi må nesten trekke frem Philip som storhaien i dennne matchen, fire nettkjenninger!

Etter de siste tyve viser målprotokollen 4-17.

Resultat: (2-5)(2-12) 4-17

 

I dagens andre måltid var vi forberedt på nok en tøff batalje med mye høy sjø og dårlig sikt. Alltid jevne oppgjør mot denne gjengen.

Denne kampen ble nesten en blåkopi av møtet vi hadde mot de i Plankecup. Vi leder 0-2 etter første tyve etter mye hardt press mot deres hummerteine. Sleviks backpar og keeper rydder som vanlig opp i uønskede haiangrep.

I andre omgang er det Slevik som presser og definitivt har spillet og vil mye. Vi blir i en periode presset veldig hardt. Men vi klarer å rydde unna, Theodor og Markus bidrar mye for å holde buret rent. Men til slutt ser det ut til at det blir hull, men Markus ville det annerledes, feberredning med beinet i liggende posisjon på en ball som trillet mot målstreken. Alle foresatte i Slevikleiren så ballen inne, det skjønner vi godt. De hadde fortjent et mål, men vår sisteskanse reddet det farlige 1-2 målet. Bare noen minutter etter vartet Sander opp med ett knallhardt langskudd fra rett over midtbanen. Tina fikk hånden på ballen, men klarte ikke å stoppe den helt. 0-3! Høydeoppholdet (leirskole) til Sander betalte seg godt og punkterte kampen. Adrian setter sitt tredje mål i kampens siste spilleminutter med en frekk kjøkkendørfinte. Meget bra gjort på en så god keeper som Slevik har, Adrian.

Resultat: (0-2)(0-2) 0-4

 

Chenar var litt rask i garderoben, men skal selvfølgelig også være med!

 

Når vi ser på hva vi får til i begge kamper er vi fornøyde med resultatene, ALLE bidrar og jobber bra. To kamper på en dag tar på, riktignok tre timer i mellom, men det merkes godt allikevel for gutta sitter jo ikke akkurat rolig i mellom kampene….

Vi ser at det er sesongstart og vi har en del å trene på, spesielt spillemessig. Vi gleder oss til fortsettelsen med denne herlige haiflokken som bet godt fra seg i årets sesongpremiere for Blåhaiene!

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle