Søk
Close this search box.

G12, serierunde 1 Hvitt lag Tindlundhallen 21.10.2017

Da har vi endelig fått alle haiene på parketten. Denne helgen var det hvithaiene som tur. Vi stiller nesten to fulle rekker med god hjelp av flere G10 spillere. Takk for hjelpen Jarle, Jacob og Mikkel.

I den første runden møter vi Drøbak/Frogn og Askim. Først ut Drøbak Frogn. Dette laget består i hovedsak av gutter født i 06 og 07, men også enda yngre spillere. Siden vi stiller med flere store 05 spillere blir det noe tøft for det nyoppstartede laget fra Drøbak/Frogn. Våre etablerte spillere får mange nettkjenninger, og G10 gutta for også vist seg frem. Ekstra morsomt at både Dennis og Audun får to målgivende pasninger hver.

Selv om det ble mange mål bakover for Drøbak/Frogn gir de aldri opp! De varter opp med meget godt spill og mye gode enkeltprestasjoner som resulterer i mange gode sjansen og flere mål. Dette til heiagjengen fra Drøbak/Frogns store beigeistrelse. Fantastisk god stemning og støtte de ga til sine spillere. IMPONERENDE, er det eneste riktige ordet å bruke om de foresatte.

Jeg er overbevist om at våre kamper bare kommer til å bli jevnere og jevnere utover i sesongen.

Resultat: 26-2 (12-0)(14-2)

 

I den andre kampen møtte hvithaiene Askim. Askim har også et meget ungt lag. Stort sett spillere født i 06 og 07. Denne kampen blir for vår del en kamp hvor flere av spillerne debuterer, enten på ukjent plass eller med nettkjenning. Dennis debuterer i buret. Med kun et par treninger på baken tok han oppgaven på strak arm.  Selv om keeperutstyret stinket høgg(den oppmerksomme på tribunen, så nok utstyret henge på tørk på ribbeveggen fra 09.00 til 11:15) var fokus på ballen. Far var spent og skeptisk, men måtte innrømme med stolthet at dette var mer enn godkjent. Det ble flere feberredninger og fokusert på oppgaven igjennom hele kampen.

Dagens andre debutant er Audun. Med to pasningsgivende mål i den første kampen, var det nå på tide å få nettkjenning selv. Bare minutter etter et par tårer fra et skudd fra Marthe som traff rett ved siden av navlen (skuddet synes garantert også i dag. Hun skyter som en hest sparker……), var det rett ut og pån igjen etter litt trøst. Etter en flott tversoverpasning fra Marcus, klinker Audun til, keeperen er på den, men ballen havner til slutt i buret! Vill jubel over alt, hele tribunen og innbytterbenken! Gratulerer Audun!

Askim stiller også med flere jenter på laget, også de holder et meget bra nivå. Veldig bra av Askim å gi et tilbud til alle som vil spille innebandy selv om man ikke har nok spillere til å stille med et rent jentelag. Mange bra ildsjeler i Askim, man treffer Christer «overalt» hvor det er en innebandyball. Som med Drøbak/Frogn er jeg også med Askim overbevist om at fremtidige kamper blir jevne. Vi skal gjøre vårt for at «vilkårene» blir mer like fremover, våre 05 gutter dominerte store deler av kampene.

Resultat: 5-17 (2-8)(3-9)

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle