Søk
Close this search box.

G12, serierunde 2 blått lag Tindlundhallen 28.10.2017

Det var en spent gjeng som møtte i Tindlundhallen i dag. To oppgjør med blå mot rød. Vi snakker selvfølgelig om Fredrikstad og Greåker. På papiret så Greåker sterkere ut enn våre blåhaier. Og Fredrikstadkampene fra fjorårets sesong, sitter godt i minnet. Dette kom til å bli en hard dag. Vi brukte derfor treningen i går til å øve på oppspill og ikke ta ut for mye krutt av blåhaiene våre.

Det var Greåker som arrangerte og de vartet opp med det største popanlegget de har og skikkelig popmusikk, slik som ungdommen likar. Dette blir det god stemning av, både på banen og på tribunen.

Vi møtte Fredrikstad i første kamp. Fredrikstad får nettkjenning først etter meget godt spill. Det er helt tydelig at det ikke bare er vi som har fokus på å spille ball. Målet kommer etter bare to minutter, heldigvis så våkner Blåhaiene og tar over både spillet og nettkjenningene. Det står 7-1 etter første periode. Gårsdagens peptalk fungerte, vi tar med hjem når vi er i angrep, spiller tvers over og fyrer mange skudd direkte.

I andre omgang går det fem minutter før det blir mål, kampen svinger frem og tilbake. Det er vi som først får nettkjenning, men deretter gjør Fredrikstad som de gjorde i første omgang, leverer meget god innebandy med «klikk klakk» innebandy. De putter tre raske. Men da våknet Blåhaiene opp igjen og tar over spillet og putter fem mål de siste åtte minuttene. Vi tok over spillet igjen og begge rekkene leverte varene. Adrian og Herman J setter fire mål hver i denne kampen, og de aller fleste etter meget bra spill. Moro!

Resultat: 14-4 (7-1)(7-3)

Dagens andre motstander var Greåker. Som tidligere nevnt var de på papiret(tabellen) et lite hakk over oss. De er meget effektive og putter mye mål, men slipper inn noe mer enn oss. Nå hadde de allerede som oss, en kamp i beina. De møtte Slevik i kampen før vi møtte Fredrikstad. De hadde derfor en time mer hvile enn vi hadde, men kampen mellom Slevik og Greåker var en virkelig » «rysare» hvor Slevik trakk det lenge strået og tar hjem seieren med en resultatet 4-3. Gratulerer! Med en så jevn kamp hadde nok bulldoggene jobbet meget hardt før de skulle bryne seg på våre små blåhaier.

Vi putter ved Adrian før det hadde gått to minutter. Vi har definitivt spillet og putter tre til før det hadde gått 11 minutter. Da kvikner Greåker til og putter to raske. På 12:32 står det 4-2. Blåhaiene biter da tenna i sammen og putter to til før gongongen slår for første gang.

I andre omgang blir det mye frem og tilbake, men Greåker kommer ikke til. Bekkene våre og keeper holder buret rent i hele andre omgang. Og vi klarte å få to nettkjenninger til og vinner andre omgang 2-0. Greåker gjorde definitivt noen grep som funket bakover. Alt i alt en meget bra kamp fra begge sider, mye bra og rent spill og ingen sure miner.

Benytter også anledningen til å skryte av dagens to unge dommerpar. Vel blåst gutter!

Må også nevne at Trolldalen i dag spille to kamper med en en rekke og uten innbyttere. Bare å bøye seg i håndballklisteret for disse gutta, bra jobba! Håper inderlig de får med noen flere spillere de neste rundene. Lykke til med spillerjakt!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle