Søk
Close this search box.

G12, Serierunde 3 blått lag Skjeberghallen 25.11.2017

Nok en lørdag «grytidlig» opp med serierunde. Denne gangen var det vi som skulle arrangere. Det betyr mange foresatte i sving. Og vi fikk det til igjen, tusen takk til alle sammen. Vi har riktignok et stort forbedringspunkt, musikk! Selv om vi hadde alt tenkelig utstyr på plass fikk vi ikke ut en tone på høyttalerne. Kanskje like greit i disse julebordstider en tidlig lørdags morgen?

I dag skulle vi møte Slevik og Trolldalen igjen. Ville vi klare nok en gang å holde Slevik på en god armlengde unna? Ville Trolldalen stille med mer enn en rekke?

Vi fikk for svar på første spørsmål. Selv om vi får den første nettkjenningen ved Magnus på et godt frislag (02:02), svarer Slevik bare noen minutter senere (04:43). Her blir det kamp! Vi setter de to neste målene ved Jesper med et hardt skudd fra bekkplass, ja det er faktisk mulig å putte på Tina fra rett over midtbanen. Men da må skuddet være godt plassert og hardt! Herman Aa putter vårt tredje mål etter et aldri så lite raid. Vi leder 3-1 etter første 20.

I de siste 20 blir det lite mål, men det er Slevik som putter to raske tidlig (00:25 og 03:01). Det stod 3-3 med 17 minutter igjen å spille. Det ble mye frem og tilbake med flere gode sjanser til begge lag. Vi hadde flere stolpeskudd, men ikke noe ville inn bak Sleviks sisteskanse. Endelig! Herman Aa gjør nok et raid og satte sitt andre mål (08:42). Det kriges nå på banen og vi får en to minutter grunnet avstand på frislag (14:13). Vi klarte å ri den av uten for mye skudd på vårt bur. Slevik tar time out og tar ut keeper (18:23). Vi fikk et voldsomt press mot oss, men vant ballen flere ganger på midtbanen, men klarte ikke å putte i det åpne målet. Slevik presset hardt og får straffe grunnet slag (19:42). Markus går ut og møter, Slevikspilleren drar seg forbi, Markus slenger ut beinet og stopper ballen. REDDNING! ALLE MANN PÅ BANEN OG VILL JUBEL I BURET! Undertall di siste 15 sekundene, vi rir det av og vinner kanskje den mest spennende og jevneste kampen vi noen sinne har hatt! Utrolig artig, nok en gang Slevik, takk for en meget underholdene og spennende kamp. I dag var det ingen armlengde i mellom. Her snakker vi veldig små marginer, Slevik viner andre omgang 1-2. Vi gleder oss allerede til neste runde! 🙂

Resultat: 4-3 (3-1)(1-2)

 

 

Etter en time hvile var det Trolldalen som møtte oss på den andre siden av midtstreken. Sist vi møtte di, hadde de ingen innbyttere. I dag hadde de to. Veldig bra at de har fått med flere spillere.

Trolldalen putter like mange mål som Slevik, de jobber som alltid iherdig. Men det blir tungt med kun to innbyttere mot to fulle rekker. Herman varter opp med «hat-trick» etter servering fra Benjamin. Herman J var skikkelig heit i denne kampen og putter hele seks mål. Løperrekka Theodor, Philip og Marcus varter også opp med mye bra spill i denne kampen. Det resulterte i hele åtte mål med god støtte bakfra. Markus redder også i denne kampen en straffe, ikke like viktig redning, men to av to straffer avverget er meget bra! Alt i alt en god kamp av blåhaiene, nok en lagseier i boka.

 

Resultat: 18-3 (10-1)(8-2)

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle