Søk
Close this search box.

G12, serierunde 4 blått lag Skjeberghallen 17.12.2017

G12, serierunde 4 ble ikke som planlagt. Trolldalen har etter en tøff periode med bare 6 spillere valgt å trekke laget, noe som er meget forståelig. Det ble derfor en noe amputert serierunde. Om dere ønsker å fortsette med innebandy, OG fortsatt spille i blått, er dere mer enn velkomne til oss!

For vår del var det «de røde» som var fokuset i dag, Fredrikstad og Greåker. Først ut på morgenkvisten var Fredrikstad. De hang meget godt med, enda vi i dag stilte med det vi har av fysikk i stallen. Det var mye press mot Fredrikstadburet, men deres sisteskanse holdt de inne i kampen. Vi putta de to første, men Fredrikstad reduserte kort tid etter. Vi kjemper inn to til bak kjempekeeperen til Fredrikstad før pause.

I andre omgang klemmer vi til og Fredrikstad begynner å merke kjøret. Begge rekker leverte varene og vi tok perioden med storm. En virkelig kollektiv lagseier, mange poengplukkere i andre omgang.

Resultat: 2-14 (1-4)(1-10)

 

I dagens andre kamp stod Greåker klare for å revansjere forrige runde. Det ble nok en «tight» kamp med mye frem og tilbake på hvem som styrte spillet. Vi hadde tidvis meget godt spill, som vi fikk bra med uttelling for. Greåkers keeper fikk også mye å gjøre. Greåker har også en meget habil keeper, med høy redningsprosent.

I denne kampen bidro begge rekker meget bra, nok en kollektiv lagseier hvor alle jobber steinhardt. Og det må vi, slipper vi oss ned et lite hakk, kunne resultatet fort sett annerledes ut. Dette ble en meget god serierunde gutter! Fortsatt ubeseiret. Kanskje vår beste denne sesongen…..? Godt å ta med seg om noen uker, da går turen til Gøteborg og Gothia cup.

Resultat: 3-10 (1-5)(2-5)

God Jul og godt nytt år!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle