G12, serierunde blått lag Tindlundhallen 04.03.2018

J17 tok en etterlengtet seier mot Sagene
5. mars 2018
G12, serierunde hvitt lag 10.03.2018 Tindlundhallen
10. mars 2018

I denne serierunden var det Greåker og Slevik som stod på kampplanen. Det kombinasjonen har vi ikke spilt hittil i år. Vi trøstet oss med at begge motstanderne skulle spille to kamper på rad og møte oss i den andre kampen. Vi var så heldige å få en kamps hvile mellom kampene.

Først ut var Greåker. De åpnet scoringsptotokollen allerede på 02:45. Deretter våknet vi heldigvis opp og satte fire mål i første omgang. Marcus og Adrian puttet to hver. I andre omgang var det vi som kom best i gang. Marcus A putter enda to i andre omgang, virkelig storspill i denne kampen. Philip melder seg også på scoringsprotokollen. Greåker tok over mer av spillet og fikk to velfortjente  nettkjenninger de siste fem minuttene. Alltid moro å møte Greåker i lokalderby, tøffe og harde kamper. Gutta trykker til, men ingen ufinheter. Greåker får en utvisning som vi for så vidt ikke vare helt enige i, deres storspiller Adrian får to minutter for forsinkelse av spillet da han skyter ballen ned i hjørnet hvor han oppfatter at ballen skulle startes. Litt strengt dømt av dommerne kanskje?

Resultat: 7-3(4-1)(3-2)

I kampen mot Slevik var det vi som fikk den første nettkjenningen på 01:14, et flott mål hvor vi er flinke til spille ball, akkurat som vi har trent på i månedsvis. Sander spiller opp Herman Aa som setter den kontakt i kassa. Ballen er stort sett på Sleviks banehalvdel, men vi få ikke ballen forbi Sleviks keeperkjempe Tina. Andre nettkjenning kommer på 11:04, samme oppskrift, ballen spilles. Denne gang er det Theodor som får pass av Marcus. Dette ble også pauseresultatet. I andre omgang ble det lite spill fra vår side, nå var det Slevik som tok over kampen. Mange store sjanser, men Magnus holder oss inne i kampen. Til slutt måtte Slevik lykkes, på 13:03 får di sin første i kassa. Slevik får blod på tann og jobber knallhardt, noe våre gutter ikke gjorde. Spillet satt ikke og gutta virket slitne. Slevik får velfortjent nok et mål etter 18:44 etter knallhard jobbing og meget godt innebandyspill. Vi setter inn på de antatt raskeste beina de siste minuttene, men klarer ikke å følge opp tidligere bragder. Vi får vårt første poengtap for sesongen. Gratulerer Slevik med uavgjort og seier i andre omgang! Vi starter med løpetrening med en gang isen er borte…..

Resultat: 2-2 (2-0)(0-2)