G12, serierunde hvitt lag 10.03.2018 Tindlundhallen

G12, serierunde blått lag Tindlundhallen 04.03.2018
6. mars 2018
A-laget sikret fjerdeplassen – møter Tunet i kvartfinalen!
10. mars 2018

Hvitt lag skulle i utgangspunktet kun spilt en gang i dag mot Tønsberg, men bulldogene fra Greåker har rekruttert bra, så de stiller totalt  med tre lag. Imponerende!

I første kamp mot Tønsberg merker vi fort at dette kommer til å bli en jevn kamp. Noe det definitivt ble, selv om vi setter det første målet, følger Tønsberg på med utligning kort tid etter, hver gang. Vi leder 4-3 etter første omgang, men aldri med mer enn ett mål.

Andre omgang ble det ikke noe annerledes, veldig mye kriging om ballen og mange fine muligheter begge veier. Resultatet blir akkurat som i første omgang. Tønsberg har hatt en kjempeutvikling siden første gang vi spilte mot de for ca. to år siden. All honnør til gutta og det Thomas har fått til med laget. Det blir Herman J som blir poengplukkeren vår i denne kampen med fem poeng. Vår nyeste spiller Nicklas, imponerer med to nettkjenninger.

Resultat: 8-6(4-3)(4-3)

I den andre kampen mot Greåker ble det også meget jevnt. Og så her ble det mye kriging om ball, og få mål. Nok en gang er det Herman J som blir poengplukker, men denne gang som servitør. Dennis ble toppscorer med to mål. Hurra! 😀 Jonas fyrte av ett knallhardt tverrliggerskudd, så han jakter fortsatt på sitt første seriemål. Neste gang Jonas, neste gang! En liten vri på slutten av annen omgang gjør at vi putter to raske, bortsett fra det, var dette en kamp som kunne gått begge veier. Greåker har fått mye bra gutter å jobbe med, ingen tvil om det. Tre lag er imponerende god rekruttering! Benytter også anledningen til å takke våre to G10 spillere, Fabian og Mathias for hjelpen

Resultat: 5-1 (2-1)(3-0)