Søk
Close this search box.

G12, siste seriesunde blått lag 08.04.2018 Skjeberghallen

I den siste serierunden for sesongen for G12 blått lag var vi allerede seriemestere. Pokalen mottok vi i pausen når A-laget knuste Tunet i haibassenget. Dobbelt så moro! Men nyheten om at vi ble seriemestere har vi klart å holde igjen for allmenheten, fokus skulle tross alt dreie seg om noen kamper til. I denne siste serierunden var motstanderne Fredrikstad og Greåker. To kamper mot «de røde» på en dag kan virke tøft…..

Derfor klinket vi til med tre bekkpar og fire løperrekker i den første kampen mot Fredrikstad. Siden vi hadde såpass mange rekker var planen å kjøre høyt tempo og bytte ofte. Vi smekker inn to i nettmaskene i første omgang. Dette lovet ikke bra med tanke på gårsdagen, da puttet vi totalt bare ett mål i andre omgang totalt i to kamper. Men «the masterplan» med høyt tempo og hyppige bytt, begynte etter hvert å tære på Fredrikstad. Vi fikk til mye bra spill og mange flotte mål, i alt 11 stk. Fredrikstad gir absolutt ikke opp og putter selv to mål etter klassespill.

Resultat: 2-13 (0-2)(2-11)

 

 

I kampen mot Greåker benyttet vi to rekker. Dette var en meget viktig kamp for Greåker, de var i siget og hadde slått Slevik stort bare noen timer tidligere. Med seier ville de sikret seg andreplassen i puljen. Siden vi spilte uavgjort mot Slevik forrige serierunde, og Greåker vant over de nå, var vi meget spente på hva vi kom til å møte på denne gangen. Som dagen før, riktignok med andre spillere i avd. 2, puttet vi tre i første omgang. Det var en «tight» og meget jevn omgang. Definitivt ikke lett å komme igjennom og putte på Greåkers keeper.

I andre omgang ville vi mer enn Greåker, vi hadde vi definitivt mest ballbesittelse og våre spillere var meget gode til å «dobble» på Greåkers superskyttere. Får de stå alene, sitter ballen i nettaket før du får sagt hai, i ni av ti mulige. Løperne våre var flinke til å jobbe hjem og bekkene tok unna stort sett alt. Dette var nok årsbeste av det blå laget. Noe resultatet også tilsier. Vi vant andre omgang 2-6, det kunne fort blitt mye mer, men hvis det skal trekkes frem en spiller som virkelig gjorde jobben sin i denne kampen, var det keeperen til Greåker som stod som en helt!

12 seire av 13 mulige, kun en uavgjort mot Slevik. 116 baller i buret til motstanderne og kun 29 bakover. Vi er seriemestere!!!

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle